Squamish BC Hotels

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Squamish van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig131 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum1000 meter van Capilano University - Squamish Campus
Squamish Public Library en Squamish Chief zijn respectievelijk ongeveer 5 minuten lopen ervan en circa 5 minuten lopen van het comfortabele Crash Hotel gelegen.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig112 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum1.0 km van Capilano University - Squamish Campus
West Coast Railway Heritage Park ligt op afstand van 3 km van het huisdiervriendelijke Squamish en Sea to Sky Gondola Summit Lodge ligt binnen 3 km van de accommodatie.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig167 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum1.1 km van Capilano University - Squamish Campus
Gasten kunnen ook gebruik maken van een zakencentrum in het 3-sterren Mountain Retreat.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig136 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.4 km van Squamish Parks
Het 3-sterren Howe Sound Inn & Brewing Company Squamish is binnen 14 minuten van de Squamisch riviermonding gelegen en beschikt over 16 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig130 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Sandman Hotel And Suites is gelegen binnen alleen 19 minuten lopen van het West Coast Railway Heritage Park en beschikt over een zwembad en een Frans ontbijt.
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig106 beoordelingen
Kaart
5.5 km van Stadscentrum
Het Executive Suites Hotel And Resort, Squamish, gelegen 19 minuten loopafstand naar Coho Park Trail, beschikt over 111 kamers, het hele jaar door buitenzwembad, spatherapie en diverse recreatiemogelijkheden.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
4.5 km van Stadscentrum
Het Sea To Sky Hotel & Conference Centre is gesitueerd op circa 5 minuten wandelafstand van Whistler Blackcomb Outlet Store en beschikt over een fitnesscentrum, een bubbelbad en spatherapie.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum1.1 km van Capilano University - Squamish Campus
Het 2-sterren August Jack Motor Inn is op ongeveer 9 minuten lopen naar Squamish Public Library gelegen en beschikt over 9 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
Executive Suites Garibaldi Spring Golf Resort - StudioHotel
Kaart
5.5 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Executive Suites Garibaldi Spring Golf Resort - Studio Squamish is op 60 km van de luchthaven Green Lake Seaplane Base en op slechts 5 minuten lopen van de Tantalus 40850 block bushalte.
Vanaf€ 148 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Squamish

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste boetiekhotels in Squamish?

We raden Hotel beoordeeld met 8.4/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €57 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en boodschappen dienst ter plaatse.

Welke hotels in Squamish hebben een centrale locatie?

Er zijn 5 hotels en andere accommodaties in het centrum van Squamish om uit te kiezen. Crash Hotel, gelegen in het centrum van Squamish, beoordeeld met 7.4/10, biedt airconditioning, een TV en een bureau samen met voortreffelijke service aan. Howe Sound Inn & Brewing Company met beoordeling 8.2/10 en August Jack Motor Inn, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Squamish zijn goedkoop?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 3 opties in Squamish. Het beste goedkope hotel is Howe Sound Inn & Brewing Company met beoordeling 8.2/10, dat vanaf €57 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, een businesscentrum en wandelen aanbiedt. Een andere optie is August Jack Motor Inn beoordeeld met 8.0/10 voor €83 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Squamish zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Sandman Hotel And Suites beoordeeld met 8.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en skiën heeft. Het ligt op 4 km van Stawamus Chief en kost ongeveer €96 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Squamish?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Sandman Hotel And Suites (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en skiën voor €96 per nacht. Mountain Retreat, beoordeeld met 7.6/10, is ook een goede optie met gratis prive parkeerplaatsen, krantenservice en een fotokopieerapparaat. U kunt een luchtgekoelde, rustige en rookvrije kamer voorzien van airconditioning, wi-fi en een keukentje voor ongeveer €91 per nacht boeken.

Waar logeren in Squamish?

Beste goedkope hotels in Squamish

Budget hotels Squamish Budget Inn en 3-sterren Howe Sound Inn & Brewing Company bieden accommodatie voor maximaal 82€ en 83€ per nacht respectievelijk.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De natuurliefhebbers, die voor Hotel Squamish met de prijs van 60€ hebben gekozen, zullen het ongetwijfeld leuk vinden dat ze dicht bij bergen, parken en een rivier verblijven.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Diamond Head Retreat of Luxury Downtown Squamish Mountain View Apartment, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Best Western Mountain Retreat is een geweldig familiehotel met een binnenzwembad, een golfbaan en een zwembad, dat tevens prachtige uitzichten over het park heeft. Chieftain Hotel is een 3-sterren resort hotel met een schilderachtig uitzicht dat tevens een golfbaan, sneeuwskiën en darten biedt.

Meer zienMinder