Over ons

Ibooked.nl is een online hotel reservering systeem, dat wordt geopereerd door het snel groeiende Europese bedrijf Ciliara Trading Limited, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder het recht van Cyprus.

De top touroperators, het directe contact met het grondgebied, zeer concurrerende tarieven en ons professionele meertalige personeel zorgen voor een eenvoudige, snelle en veilige reservering van je verblijf met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij bieden een uitzonderlijke keuze aan hotels over de hele wereld en handige dienst voor enthousiaste reizigers. Onze klanten kunnen van exclusieve voordelen en winstgevende deals genieten. Wij selecteren zorgvuldig onze hotelpartners en bouwen een vertrouwensrelatie met hen om u de beste service aan te bieden. Wij maken de dromen van reizigers waar.

Ibooked.nl biedt accommodatie van 1 tot 5 sterren, waaronder een grote verscheidenheid aan verschillende hotels, kleine tot grote appartementen, volledig onderhouden villa's en eersteklas herbergen.

Wij bieden je de meest populaire bestemmingen wereldwijd en blijven nieuwe bestemmingen toevoegen voor je perfecte ontsnapping. Wij bieden een gedetailleerde en regelmatig bijgewerkte beschrijving in verschillende talen voor elke accommodatie. Onze fotogalerij laat de klanten de meest geschikte accommodatie voor hun verblijf kiezen.

Ons klantenservice team zal je begeleiden en helpen te vinden precies wat je zoekt.

Ontdek de wereld samen met BOOKED.NET!

Reis met ons

Opgericht in 2007

Kantoren in 10 landen

Meer dan 17.000 bestemmingen wereldwijd

Meer dan 100.000 nachten worden jaarlijks gereserveerd

Beschrijvingen in meer dan 20 talen

Geen extra kosten

West-Europese afdeling:

Ciliara Trading Limited 
Strovolou 77, Strovolos Center, Office 204 
Strovolos PC 2018 Nicosia, Cyprus 
Telefoon: +357 22 000 571
Email: office@ciliara.com 
Website: www.ciliara.com 
Directeur: Hamervate LTD 
Raad van bestuur: Bogdan Pankiv, Oleksandr Protoven 
Registratienummer: 157423 | BTW-nummer: CY 10157423i

Oost-Europese afdeling:

Maklai LTD 
Gagarina street #5 
Khmelnitsky 28000, Ukraine 
Telefoon: +380 44 528 06 79 
Fax: +7 499 503 40 41 
Email: support@booked.net 
Website: www.maklai.com.ua 
Directeur: Oleksandr Protoven 
Registratienummer: 35305263

Algemene voorwaarden

Diensten omschrijving
Ibooked.nl is een online hotelreserveringsysteem aangeboden door het Europese snel groeiende bedrijf Ciliara Trading Limited, een privé bedrijf met beperkte aansprakelijkheid, dat werkt conform de wetten van Cyprus. VAT nummer: CY 10157423i. Wij handelen als een tussenschakel tussen hotels en gebruikers om onze gebruikers de mogelijkheid te bieden online hotelaccommodaties te zoeken en te reserveren. Onze diensten worden gebaseerd op gegevens die door de hotels zelf worden geleverd. Hoewel wij onze uiterste best doen om te controleren dat alle gegevens die op deze website worden vermeld juist zijn, kunnen wij niet garanderen dat alle gegevens uitgebreid en fout vrij zijn noch kunnen wij verantwoordelijk worden gesteld voor ontbrekende of niet-geleverde informaties.

De prijzen op onze website zijn heel concurrerend. Alle prijzen op de website van Ibooked.nl zijn vermeld per kamer voor uw volledig verblijf, tenzij anders vermeld. Deze prijzen worden aangepast door de hotels zelf. Wij tonen de prijzen die wij van het hotel voor deze kamer voor de gekozen datum krijgen. Dit zijn geen rack rates maar ook geen concurrenten prijzen. Controleer alstublieft de kamerdetails om te zien wat in de prijs is inbegrepen.

Privacy
Wij nemen hoge ethische richtlijnen in acht en respecteren uw privacy. Wij zullen uw persoonlijke gegevens naar derde partijen onder geen omstandigheden verstrekken. Ga naar onze Privacy Policy voor meer informatie.

Creditcard garantie
Hotels vragen uw creditcardgegevens om uw reservering te kunnen garanderen. Uw creditcardgegevens worden rechtstreeks naar het door u geboekte hotel gestuurd. Wanneer u een reservering maakt, gaat u automatisch in overeenkomst met het hotel dat u hebt gekozen. Wij willen u erop wijzen dat sommige hotels kosten in rekening brengen op uw creditcard en sommige niet. Het wordt aangeraden om de hotelvoorwaarden te lezen.

Onze verantwoordelijkheid voor uw creditcardgegevens nemen wij heel serieus. Om uw creditcardgegevens te versleutelen gebruiken wij de "Secure Socket Layer"-technologie (SSL), de standaard in de internetwereld. Ons SSL-certificaat is uitgegeven door Thawte. Daarom kunnen wij u garanderen dat iedere gemaakte transactie 100% veilig is.

Beste prijsgarantie
Ibooked.nl biedt je de laagste prijzen aan. Als je dezelfde kamer online vindt, met dezelfde boekingsvoorwaarden tegen een lagere prijs binnen 24 uur na je reservering - zullen wij je het verschil terugbetalen. Om terugbetaling te krijgen, geef ons alsjeblieft de details van de goedkopere aanbieding binnen 24 uur vanaf het moment dat je de reservering heeft gemaakt.

Annulering
Volg alstublieft de instructies in de bevestigingsmail in het geval dat u uw verblijf moet annuleren. Indien u volgens de annuleringsvoorwaarden annuleert, komen er geen annuleringskosten in rekening. Wij raden u daarom aan om de annuleringsvoorwaarden van het hotel aandachtig te lezen. Houdt u er rekening mee dat er kosten in rekening gebracht kunnen worden voor uw annulering en no-show. De annuleringskosten bedragen meestal 1 nacht van uw verblijf. Let op – wij brengen geen annuleringskosten of andere kosten in rekening. Maar sommige hotels kunnen kosten brengen op uw creditcard. Wij raden u aan om de hotelvoorwaarden goed door te nemen.

Disclaimer
De webpagina Ibooked.nl is gemaakt met de beste mogelijke zorg. Onze diensten worden gebaseerd op informaties aangeleverd door de hotels; uit deze reden blijft het hotel verantwoordelijk voor het leveren van de juiste gegevens. Hotels kunnen willekeurig de informatie van hun hotel wijzigen, zoals de prijzen en beschikbaarheid. Wij kunnen daarom niet garanderen dat alle informaties nauwkeurig en foutloos zijn noch kunnen wij verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of onnauwkeurigheden in de geleverde gegevens. Het wordt u aangeraden om alle geleverde gegevens goed te lezen, voordat u begint met de reservering.

Mits anders vermeld, is de copyright van het materiaal vermeld op deze website het eigendom van Ibooked.nl.

Privacyverklaring

Privacybeleid
Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor uw privacy heel serieus. Met de informatie die wij aan u vragen tijdens het reserveringsproces, kunnen wij u professionele diensten aanbieden.

Wij zullen uw persoonlijke informatie verstrekken naar een derde partij enkel in het kader van het afronden van uw reservering, om u te voorzien van de informatie of diensten die door u werden aangevraagd of met uw expliciete toestemming. Wij behouden ons echter het recht uw persoonlijke informatie door te geven aan zekere toegestane derde partijen, inclusief onze eigen groepsleden, vertrouwde partners (binnen en buiten de Europese Unie) en onze eigen professionele adviseurs.

Creditcardgegevens
Wij zullen geen kosten in rekening brengen op uw creditcard. Uw creditcardgegevens zijn enkel nodig om uw reservering te garanderen. U betaalt uw verblijf in het hotel.

Uw creditcardgegevens worden naar ons door een veilige server gestuurd. Wij gebruiken de laatste technologie met het hoogste veiligheidsniveau, die al uw persoonlijke en creditcardgegevens versleutelt. Wij maken gebruik van "Secure Socket Layer"-technologie (SSL), de standaard in de internetwereld. Ons SSL-certificaat is uitgegeven door Thawte.

Onze server en ons netwerk worden voor niet-geautoriseerde toegang beschermd door firewalls. Op deze manier kunnen wij garanderen, dat het versturen van uw creditcardgegevens aan ons volledig veilig is.
Uw creditcardgegeven worden tot uw aankomstdatum in het hotel bewaard. Na deze datum worden de gegevens gewist.

Controle van uw gegevens
U heeft altijd het recht om de persoonlijke gegevens die u bij ons heeft bewaard, in te zien. Zet gelieve 'aanvraag persoonlijke gegevens' in de onderwerp regel van uw e-mail. Indien uw persoonlijke gegevens onjuist zijn, dan zullen wij deze op uw verzoek wijzigen. U kunt ons tevens vragen om uw persoonlijke gegevens uit de database te verwijderen door een e-mail te sturen naar hetzelfde e-mailadres.

Wanneer ontvangt u een mail van ons?
Nadat u heeft gereserveerd, ontvangt u een bevestigingsmail met alle informaties over uw reservering. U kunt deze bevestiging meenemen naar het hotel als bewijs van de reservering. Na uw verblijf in het hotel zullen wij u soms een gastenbeoordelingsformulier toesturen. Indien u niet wenst uw mening aan ons door te geven, kunt u het aan ons laten weten en wij zullen geen verdere feedback vragen. Tijdens het reserveringsproces kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief die speciale aanbiedingen en andere informatie bevat.
Maar indien u geen e-mails meer van ons wenst te ontvangen, kunt u eenvoudig op de link afmelden klikken.

Onze contact gegevens
Ibooked.nl is een online hotelreserveringsysteem aangeboden door het Europese snel groeiende bedrijf Ciliara Trading Limited, een privé bedrijf met beperkte aansprakelijkheid, dat werkt conform de wetten van Cyprus. VAT nummer: CY 10157423i.

Indien u suggesties of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, gelieve dan een e-mail te sturen naar: customer.service@Ibooked.nl of bel ons op +44 (0)20 3026 5047.

How we judge?

The aggregation process

The judging process begins with the collection of actual guest reviews made throughout the calendar year – from January 1 to December 31. Then the percentage of guests that rated the accommodation favourably be it “good”, “very good” or “excellent” are found.

Reviews are measured and combined depending on destination.

Other factors are considered in individual categories – for example when selecting the winners, finalists, highly recommended and recommended hotels in the “romantic” category, reviews left by couples are more influential.

 • We take the percentage of travellers who recommend accommodation at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.
 • The accommodation rating is then compared with the average rating for accommodation at the same destination.
 • The accommodation’s average price per night for two people is then compared with the average price for the destination. The average price by destination is calculated across 2, 3 and 4-star hotels.
 • The final rating and price scores are then used to calculate the value score.

Benefits for travellers

The value score awarded to accommodation gives travellers assurance that the properties listed offer the best value for money in any destination.


Benefits for travellers

Best, Highly Recommended and Recommended accommodation will be automatically given a hotel award badge and presented with a certificate.

 • Showcase your success.
 • Stand out from your competitors.
 • Attract more guests.
 • Display your success via special badges tailor-made to be displayed on your hotel’s website.

About

The World Hotel Awards by Ibooked.nl were established with the goal of providing traveller with lists of the best value for money accommodation in any destination worldwide.

Our awards are given after measuring and calculating a value for money score to generate lists for any destination.

To do this we:

 • Aggregate data from 18 global and local review sites.
 • Analyse more than 3 billion guest reviews for 300,000-plus accommodation types and categories.
 • Use an algorithm that measures the value score. The score is based on the level of customer satisfaction in the type of accommodation compared to the price you pay. This then allows us to list the best, highly recommended and recommended accommodation in every category.

The awards apply to any type of accommodation, from hotels to villas and apartments. Accommodation is awarded at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.

The Best, Highly Recommended, and Recommended accommodation is awarded.