Hotels in Bamburi

Bekijk 17 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bamburi van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-17 van 17
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.4
Heel goed47 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum2.0 km van KWS Head Office for Mombasa Marine Park
Het strand Bamburi Mombassa bevindt zich op 5-minuten loopafstand van Butterfly Pavilion en minuten verwijderd van Nakumatt Nyali en biedt mogelijkheden voor windsurfen, snorkelen en duiken aan.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig104 beoordelingen
De grootste optie:
6 volwassenen
3 slaapkamers
3 bedden
Kaart
4.0 km van Stadscentrum
Een verblijf in het Cowrie Shell Beach Apartments Official Bamburi betekent dat u zich slechts 4 km verwijderd van Haller Park bevindt, terwijl u van een buitenzwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum1.9 km van KWS Head Office for Mombasa Marine Park
Nguuni Nature Sanctuary en Haller Park zijn respectievelijk op 4 km afstand ervandaan en op ongeveer 2 km afstand van het gezinsvriendelijke Ziwa Beach Resort Mombassa gelegen.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Kahama Hotel Mombasa Bamburi beschikt over een sport bar en heeft een locatie aan het strand op loopafstand van 5 minuten van Jamboree Public Beach.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van het uitzicht op de Noordkust, terwijl ze profiteren van de rustige locatie van het 3-sterren Plaza Beach Bamburi in de Bamburi Beach wijk van de stad.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed80 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van internationale gerechten in een à la carte restaurant van het 3-sterren Kenya Bay Bamburi en ontspannen bij een zwembad.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed17 beoordelingen
Kaart
4.8 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Pavilion Holiday Resort heeft 28 kamers en ligt in de buurt van de strandwijk van Bamburi 4 km van Haller Park.
Vanaf€ 41 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
Het Papillon Garden Bar Villas ligt nog geen 11 minuten lopen van Sunsweet Resort en biedt een buffet ontbijt en een buitenzwembad.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum900 meter van KWS Head Office for Mombasa Marine Park
Het KWS Head Office for Mombasa Marine Park en de Wild Waters zijn op ongeveer 10 minuten loopafstand ervandaan en op nog geen 3 km van het Baobab Holiday Resort.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum1.7 km van KWS Head Office for Mombasa Marine Park
Gelegen op binnen 10 minuten loopafstand van Jamboree Public Beach, het deluxe 3-sterren Indiana Beach Bamburi biedt 74 kamers.
Vanaf€ 35 /nachtSelecteren
Neptune Beach ResortHotel
8.8
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van het uitzicht op de Indische Oceaan, terwijl ze profiteren van de charmante locatie van het charmante 4-sterren Neptune Beach Resort Mombassa in de Bamburi Beach wijk van de stad.
Vanaf€ 236 /nachtSelecteren
Eden Beach Resort And SpaHotel
Kaart
5.3 km van Stadscentrum
De gasten van het 4-sterren Eden Beach Resort And Spa kunnen afkoelen in een buitenzwembad of gebruik maken van een stoomcabine en een buitenzwembad om pure ontspanning te voelen.
Vanaf€ 714 /nachtSelecteren
Sai Rock Beach Hotel & SpaHotel
Kaart
1.9 km van Stadscentrum800 meter van KWS Head Office for Mombasa Marine Park
Gelegen op 15 minuten wandelafstand van Jamboree Public Beach, het 3-sterren Sai Rock Bamburi biedt 81 kamers.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
Bamburi Beach HotelHotel
6.4
Goed1 beoordeling
Kaart
2.4 km van Stadscentrum800 meter van Mombasa Marine National Park & Reserve
Op slechts 1.5 km van Haller Park biedt dit hotel tafeltennis en tennis om actief te blijven.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
Sai Rock Beach Hotel & Spa BamburiResort
7.8
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum800 meter van KWS Head Office for Mombasa Marine Park
KWS Head Office for Mombasa Marine Park en Haller Park zijn binnen 10 minuten te voet ervandaan en op amper 25 minuten lopen vanaf het 3-sterren Sai Rock Beach Hotel & Spa Mombassa.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
Milele Beach Resort BamburiHotel
7.4
Heel goed2 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum300 meter van KWS Head Office for Mombasa Marine Park
Het Milele Beach Resort Mombassa ligt binnen een korte wandeling van 15 minuten van Pirates Public Beach en heeft 66 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
Dasha Studio Apartment Bamburi D4Pension
Kaart
700 meter van Stadscentrum1000 meter van Bamburi Cement
Selecteren

FAQ over hotels in Bamburi

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels zijn de beste in Bamburi?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Bamburi. Een van de beste goedkope hotels is Pavilion Holiday Resort, beoordeeld met 8.0/10, dat €71 per nacht kost en pendeldienst, ledikanten en een zwembad aanbiedt. Een ander aanbevolen hotel is Indiana Beach Apartments met beoordeling 7.0/10, dat €36 per nacht kost. Het biedt airconditioning, een minibar en een vlakscherm TV met satellietkanalen in de kamers aan.

Welke 5-sterrenhotels in Bamburi zou je aanbevelen?

Het beste is Cowrie Shell Beach Apartments beoordeeld met 8.6/10 voor €56 per nacht met een waterpark, een stomerij en 24 uur bewakingsdienst.

Welke hotels voor koppels in Bamburi zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Indiana Beach Apartments beoordeeld met 7.0/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en huishouden heeft. Het ligt op 7 km van Jumba la Mtwana en kost ongeveer €36 per nacht. Cowrie Shell Beach Apartments met beoordeling 8.6/10 is ook een gode 5-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt een waterpark, een stomerij en 24 uur bewakingsdienst, evenals een buitenzwembad en een zwembad aan. U kunt deze accommodatie in Bamburi voor ongeveer €56 per nacht boeken.

Welke hotels in Bamburi vlakbij Haller Park zijn de beste?

U kunt bij Baobab Holiday Resort, beoordeeld met 9.0/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Haller Park. Het biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en fitnesslessen aan.

Wat zijn de beste accommodaties in Bamburi met buitenzwembadden?

Volgen 31 beoordelingen zijn er 4 hotels met buitenzwembadden in Bamburi. Misschien vindt u Kahama Hotel Mombasa beoordeeld met 7.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €129 per nacht.

Waar logeren in Bamburi?

Beste goedkope hotels in Bamburi

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Pavilion Holiday Resort met tarieven vanaf €71 of Indiana Beach Apartments waar de prijzen bij €36 beginnen. In het centrum van Bamburi vindt u tal van budgethotels, zoals Pavilion Holiday Resort en Indiana Beach Apartments, die op 30 minuten loopafstand van Nakumatt Nyali liggen. Pavilion Holiday Resort is een betaalbare accommodatie op loopafstand van 30 minuten van Nakumatt Nyali. Als u van plan bent om de wijk Bamburi Beach van Bamburi te bezoeken, is een appartement zoals Beach Studio Apartment B41 voor slechts €45 per nacht een goede logeergelegenheid.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Shalom Apartment een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Bamburi, tevens beschikt het over gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en duiken. Het gebied van de Bamburi Beach wijk beschikt over een scala aan hotels, een luxe optie is Cowrie Shell Beach Apartments, dat een waterpark, een stomerij en 24 uur bewakingsdienst heeft. Voor de reizigers die naar een gezellige sfeer in Bamburi zoeken, zal Beach Studio Apartment B41, gesitueerd in de Bamburi Beach wijk, een uitstekende keuze zijn.

Baobab Holiday Resort is 10 minuten lopen naar Haller Park en biedt kamers voor €137 per nacht.

Luxe en boetiekaccommodatie in Bamburi

Cowrie Shell Beach Apartments ligt op korte afstand van KWS Head Office for Mombasa Marine Park en biedt een luxe verblijf inclusief een waterpark, een stomerij en 24 uur bewakingsdienst voor een voordelige prijs. Zoekt u een 5-sterren verblijf in Bamburi, dan is het luxe Cowrie Shell Beach Apartments in de Bamburi Beach wijk uw aandacht waard.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Bamburi met uw gezin bezoekt, kies dan voor een ruim appartement nabij Haller Park, zoals Pahali Kati 3 Bedroom Apartment in Nyali met gratis parkeren, een waterpark en dagelijkse boodschappen dienst. Potentiële bezoekers van Bamburi Beach wijk vinden een kamer in Beach Studio Apartment B41 met een vanaf-prijs van €45 wellicht een interessante optie voor overnachting. Pavilion Holiday Resort en Indiana Beach Apartments zijn de twee zakenhotels in Bamburi, die van alle benodigde faciliteiten voozien zijn. Plaza Beach Hotel is een resort hotel met een zonneterras, een golfbaan en 24-uurs receptie, dat tevens duiken, mountainbiken en windsurfen biedt.

Meer zienMinder