Hotels in Brusimpiano

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Brusimpiano van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig233 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Caroline Brusimpiano beschikt over kamers met uitzicht op het meer, terwijl zijn rustige ligging toegang biedt tot Museo civico dei fossili di Besano 7 km ervandaan.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig118 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Museo e Fondazione Hermann Hesse en Swissminiatur zijn respectievelijk op kleine 4 km verderop en op circa 4 km van het 4-sterren Caroline Brusimpiano gelegen.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
De Chocoladefabriek Alprose en de Caslanoberg zijn minder dan 2 km afstand en ongeveer 25 minuten lopen van het La Finestra Sul Lago Bed and Breakfast.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren

Waar logeren in Brusimpiano?

Beste goedkope hotels in Brusimpiano

La Casetta is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Brusimpiano. La Casetta is een betaalbare accommodatie in de directe nabijheid van Cimitero di Ardena en met de kamerprijzen vanaf €185.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de belangrijkste toeristische attracties in Brusimpiano wilt bezoeken, dan kunt u in Caroline Hotel overnachten, een 4-sterren hotel in het hart van de stad. Caroline Hotel is een ander goed hotel in het centrum van Brusimpiano, vlakbij Chiesa di Santa Maria Nascente.

Overweeg een verblijf aan Osteria Al Cantonaccio Con Alloggio, waar u op 5 minuten loopafstand van Chiesa di Santa Maria Nascente bent. Als u in de buurt van toeristische bezienswaardigheden wilt verblijven, boek dan een hotel in de buurt van Chiesa di Santa Maria Nascente, zoals Osteria Al Cantonaccio Con Alloggio.

Luxe en boetiekaccommodatie in Brusimpiano

Gelegen op loopafstand van 5 minuten van het hart van de stad 4-sterren Caroline Hotel zal u aangenaam verrassen met zijn onberispelijke service.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €185, creëert La Casetta een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. Apartment Lac is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Brusimpiano, waaronder Museo Hermann Hesse Montagnola.

Meer zienMinder