Hotels in Saalfeld Saale

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saalfeld Saale van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
8.6 km van Stadscentrum
Talberg bevindt zich 3 km ervandaan, terwijl Museum Rotschnabelnest 4 km ligt.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Het ligt dicht bij Protestant Church en Johanneskerk is 2 km.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig85 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het particuliere Anker Saalfeld Saale is in een toeristisch gebied op slechts 350 meter verwijderd van Tourist Information Saalfeld gelegen.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
St. Gertrudis bevindt zich opminder dan 2 km afstand, terwijl Stadtmuseum Saalfeld im Franziskanerkloster ongeveer 20 minuten wandelen ervan ligt.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
4.7 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Flair-Waldhotel Mellestollen Saalfeld Saale bevindt zich binnen 10 minuten rjden weg van Schloss Saalfeld en biedt een bubbelbad en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 175 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Deze traditionele accommodatie met een terras ligt in Saalfeld Saale, net buiten Industriedenkmal Gasmaschinenzentrale.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Tanne Saalfeld Saale is gelegen op slechts 5 minuten lopen van Tourist Information Saalfeld en op slechts 14 minuten lopen naar Battle of Saalfeld en beschikt over fitnesslessen en een sauna.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Am Hohen Schwarm is op 70 km van de luchthaven Erfurt Weimar en binnen slechts 10 minuten van de Kathe-Kollwitz-Strasse bushalte.
Vanaf€ 144 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Gartenkuppe ligt op ongeveer 25 minuten wandelafstand van het particuliere Asterra, terwijl Gorndorf op kleine 3 km ligt.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Deze accommodatie ligt naast Tourist Information Saalfeld en binnen 5 minuten rijden van Darrtor en biedt sportactiviteiten zoals wandelen en vissen in de omgeving.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig26 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het Quellenhaus Feengrotten Saalfeld Saale ligt slechts 20 minuten wandelafstand van Tourist Information Saalfeld en beschikt over een terras en een speelgedeelte.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
Kulmberghaus Resort Saalfeld SaaleHotel
Kaart
3.7 km van Stadscentrum
6 km afstand van het Thuringer Landesmuseum Heidecksburg kunnen gasten van het Kulmberghaus Resort verschillende activiteiten ondernemen, waaronder wandelen en fietsen.
Vanaf€ 174 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Saalfeld Saale

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Saalfeld Saale zijn de beste?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Saalfeld Saale om uit te kiezen. We raden Hotel Anker als het beste hotel met 24-uurs receptie, duiken en een fotokopieerapparaat, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum.

Welke top hotels in Saalfeld Saale zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Saalfeld Saale. Een van de beste goedkope hotels is Hotel & Ferienwohnungen Bohlenblick, beoordeeld met 6.0/10, dat €71 per nacht kost en een zonnedek, krantenservice en een fotokopieerapparaat aanbiedt.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Saalfeld Saale?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Am Hohen Schwarm beoordeeld met 8.4/10, dat een zonnedek, ledikanten en fietsen heeft. Het ligt op 2,8 km van St. Marien en kost ongeveer €107 per nacht. Andere top opties zijn Hotel & Restaurant Bergfried, Hotel & Ferienwohnungen Bohlenblick en Hotel Weltrich.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Saalfeld Saale?

Voor diegenen, die zoeken naar een gezinsvriendelijke accommodatie, biedt iBooked.nl 5 opties aan. U kunt ook Hotel Anker (beoordeling: 7.0/10) voor ongeveer €100 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt 24-uurs receptie, duiken en een fotokopieerapparaat aan.

Waar logeren in Saalfeld Saale?

Beste goedkope hotels in Saalfeld Saale

Het budgetvriendelijke 3-sterren Hotel Asterra is een ideaal verblijf in Saalfeld Saale voor gasten die graag geld willen besparen. Hotel & Ferienwohnungen Bohlenblick biedt een eenvoudige budgetaccommodatie in Saalfeld Saale, op slechts 50 minuten rijden van Talsperre Bleiloch.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Ferienwohnung Weidler 2 een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Saalfeld Saale, tevens beschikt het over een zonterras, wandelen en darten. Het gelegen nabij Johannesirche Pension & Ferienwohnungen Topferstub'L is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Om het meeste uit uw verblijf in Saalfeld Saale te halen, reserveer een kamer in het 4-sterren Das Gesundheitshotel Co.Med, dat dicht bij attracties zoals Römisch - Katholisch Kath. Pfarramt ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Saalfeld Saale heeft 3 B&B aanbiedingen, waaronder Ferienwohnung Junghans en Ferienwohnung Ferien Bei Freunden waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Als u in een unieke gezinsvriendelijke reis naar Saalfeld Saale geïnteresseerd bent, probeer Flair-Waldhotel Mellestollen, dat ook over gratis parkeren, een solarium en sneeuwskiën beschikt. Hotel & Restaurant Bergfried wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Saalfeld Saale, dat gratis prive parkeerplaatsen, een patio en een zonnedek biedt.

Meer zienMinder