Tom'S Hotel - Berlijn

Tom'S Hotel - Berlijn

$$$$|Op kaart bekijkenBerlijn, Duitsland|
8.2
37 foto's
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Tom'S Hotel - Berlijn
$$$$
Beschrijving

Dit Tom'S Hotel met 3 sterren ligt in de wijk Schöneberg in Berlijn, op 30 minuten rijden van de luchthaven Berlin Brandenburg.

Locatie

Het hotel is in Berlijn, op 5 minuten wandelafstand van Nollendorfplatz metrostation. Dit pand met 20 kamers is binnen 25 minuten loopafstand van de Berlin-Tiergarten in Berlijn. Een familievakantie naar Berlijn wordt nog spannender als u een bezoek brengt aan de Dierentuin van Berlijn op loopafstand van dit hotel.

Motzstrasse bushalte is op 5 minuten te voet van het pand in Berlijn.

Kamers

Gasten kunnen ook gebruik maken van een TV en rookmelders tijdens hun verblijf hier. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een apart toilet en een douche.

Eten en Drinken

Binnen slechts 5 rijminuten verderop vindt u Brezel waar Duitse gerechten worden geserveerd.

Belangrijke informatie
Inchecken/Uitchecken
vanaf 15:00-22:00
tot 11:00
Voorzieningen
Geen parkeergelegenheid.
Draadloos internet in het hele hotel is gratis.
Overige informatie
Kinderen en extra bedden
Er zijn geen extra bedden in de kamer. 
Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Gebouw
Aantal kamers:20
Prijs- en beschikbaarheidskalender voor kamers
Bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen voor uw data!

Kamers en beschikbaarheid

Kamer
  • Max:
    1 persoon
  • Kamergrootte:

    9 m²

  • Bed opties:
    1 enkel bed
  • Douche
  • Verwarming
Double Kamer
  • Max:
    2 personen
  • Kamergrootte:

    14 m²

  • Bed opties:
    Groot tweepersoonsbed
  • Douche
  • Verwarming
Appartement
  • Max:
    2 personen
  • Kamergrootte:

    35 m²

  • Bed opties:
    Tweepersoonsbed
  • Douche
  • Verwarming
Toon 1 meer kamertypeMinder

Faciliteiten

Belangrijkste voorzieningen

Gratis Wifi

Gratis WiFi

Parkeerplaats
Bagageopslag
24 uursservices
Alle voorzieningen tonenVoorzieningen verbergen

Essentiële informatie over Tom'S Hotel

💵 Laagste kamerprijs 57 €
📏 Afstand tot het centrum 4.4 km
🗺️ Locatie beoordeling 7.2
✈️ Afstand tot de luchthaven 26.7 km
🧳 De dichtstbijzijnde luchthaven Luchthaven Berlin Brandenburg, BER

Locatie

Adres
Het adres is gekopieerd.
Motzstrase 19, 10777 Berlin, Germany, Berlijn, Duitsland
Kaart bekijken
Motzstrase 19, 10777 Berlin, Germany, Berlijn, Duitsland
  • Bezienswaardigheden
  • In de buurt
  • Restaurants
  • Hotels in de omgeving
Galerij
Urban Nation
590 m
Restaurant
Asia Snack
210 m
Restaurant
Pizza Luna
260 m
Restaurant
GeScHmacKsachE
260 m
Restaurant
Fugger-Grill
430 m
Restaurant
Mmaah
290 m
Restaurant
W- Der Imbiss
330 m
Restaurant
Sao Mai
410 m
Restaurant
Habibi
550 m
Restaurant
Keb'up House
380 m

Beoordelingen van Tom'S Hotel

8.2 /10
Geweldig394 beoordelingen
Locatie7.2
Kamers8.8
Diensten5.0
Eetgelegenheid8.0
Deel uw ervaring met ons.Schrijf een beoordeling
  • Heel goed
    7.2

    Ligging, gratis water, leuk ingerichte kamer, vriendelijke receptionist, ontbijt in de buurt.

    Voelde me welkom, geen issues.

    Koen Nederland, 
  • Heel goed
    7.6

    het balkon en de ligging en de wifi waren geweldig. Elke dag schone badhanddoeken en bed opgemaakt. kamers hadden karakter en waren leuk ingericht.

    Veel lampen stuk.

    Aart Nederland, 
  • Rating van gasten
    5.0

    Titel: Geweldige locatie in een levendige buurt met enkele kleine ongemakken

    Gelukkig zijn er tal van eetgelegenheden in de buurt en is het hotel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De kamer was leuk ingericht en van alle gemakken voorzien, inclusief gratis water en toegang tot fietsverhuur. De receptie was vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk waren er afspraken gemaakt met ontbijtgelegenheden aan de overkant.

    Helaas waren er enkele ongemakken tijdens het verblijf, zoals het krakende vloer van het oude appartementencomplex en de verouderde inrichting van de kamer en badkamer. Gelukkig was er sprake van lekkage na het nemen van een douche en waren sommige faciliteiten, zoals een waterkoker en bestek, niet aanwezig in de kamer.

    Abraham Nederland, 
  • Perfect
    9.4

    Geweldige kamers, super netjes en van alle gemakken voorzien. Het bed is natuurlijk echt comfortabel en je krijgt zelfs een drankje aangeboden. De locatie is top, lekker dichtbij het uitgaansleven, een restaurant en een café. 🌟

    Guus Nederland, 
  • Geweldig
    8.4

    Ik was erg tevreden met mijn verblijf bij dit hotel. De kamer en badkamer waren ruim en schoon, en ik had een rustige nachtrust. De locatie was perfect, dichtbij mijn afspraken en ook dichtbij een aantal leuke clubs. Bovendien was het personeel vriendelijk en behulpzaam. Een leuk extraatje was de chocoladepaashaas die ik op 1e Paasdag voor mijn deur vond. Het bed sliep heerlijk en ik kon vrij bezoek ontvangen op mijn kamer. Ook het balkon was een fijne toevoeging, en het hotel had goede wifi. Elke dag kreeg ik schone handdoeken en werd mijn bed opgemaakt. Het hotel bevindt zich in een oud huis op de eerste verdieping, wat zorgt voor wat extra karakter.

    Maximiliaan Nederland, 
  • Perfect
    9.0

    Redelijk grote en stijlvolle kamers met een comfortabel bed, grote openslaande ramen, zoals thius.

    Cornelis Nederland, 
  • Perfect
    9.8

    De locatie was briljant, op loopafstand van het metrostation en er waren fietsverhuurplaatsen in de buurt. Ik kon gemakkelijk andere delen van de stad bereiken. Het personeel kon niet genoeg doen om behulpzaam te zijn en had veel kennis van het gebied. De service was uitstekend en de kamer had alle voorzieningen die ik nodig had. Het personeel heeft mij zelfs slechts de helft van de prijs voor een nacht in rekening gebracht toen ik te laat uitcheckte. Ze waren attent, proactief, professioneel en vriendelijk.

    Ik kan dit hotel van harte aanbevelen aan een groep vrienden.

    Adriaan Nederland, 
  • Goed
    6.8

    Elke keer als we Berlijn bezoeken, verblijven we graag in deze plaats. De locatie is zeer comfortabel en perfect met zeer vriendelijk personeel. Het heeft redelijk grote en stijlvolle kamers met een comfortabel bed, grote openslaande ramen en ook faciliteiten om thee te zetten. De woning heeft rustige centrale ligging in de buurt van het nachtleven. Er is een café Romeo und Romeo op 500 meter loopafstand.

    De badkamers zijn helaas nat.

    Allard Nederland, 
  • Goed
    6.6

    Gratis wifi en fruit, een echte traktatie! En ik kreeg zelfs een hotel pas, alsof ik VIP was.

    Wees gewaarschuwd, er is geen airco en fitnessclub is kilometers lopen. Maar wie heeft dat nodig als je fruit en een hotel pas hebt?

    Johanna Nederland, 
  • Geweldig
    8.2

    Ruime kamer en badkamer, schoon en rustig. Geweldige locatie vlakbij mijn afspraken en clubs. Dicht bij het U-Bahn station Nollenddorfplatz en bus M46. Kreeg een chocoladepaashaas als aardigheidje op 1e Paasdag. Het bed was comfortabel en ik mocht bezoek ontvangen op de kamer. Balkon, goede ligging en uitstekende wifi. Elke dag schone handdoeken en opgemaakt bed. De kamers bevinden zich in een oud huis op de eerste verdieping en hebben daardoor veel karakter. Gratis water beschikbaar. De kamer was leuk ingericht en had alles wat ik nodig had. Vriendelijk personeel bij de receptie. Er waren ontbijtmogelijkheden aan de overkant van de straat. Het metrostation was op loopafstand en er was een fietsverhuur in de buurt.

    Voelde me hier thuis, niets te klagen.

    Franciscus Nederland, 
  • Perfect
    10.0

    Nu had ik dat er een evenement voor de deur was, Had eerst geboekt en ontdekte dat later. En dat maakte er een vrolijke verblijf van. Personeel ontving me hartelijk en werd goed geïnformeerd en ook met vragen kon ik altijd bij hun terecht.En zal het Hotel dan ook aanbevelen aan anderen.

    Nederland, 
  • Rating van gasten
    5.0

    Goed in het centrum

    slecht schoonmaak. Voor het geld wat ze vragen is het veel te duur

    Nederland, 
  • Perfect
    9.0

    We hebben echt genoten van ons verblijf hier. De locatie was perfect om andere delen van de stad te verkennen - en de omgeving was super leuk! De kamers waren goed ingericht en voorzien van alle gemakken. En het personeel was uitstekend als je wilt genieten van de homoscene een beetje, het is letterlijk voor de deur. De service was fantastisch, het personeel was erg gastvrij en beantwoordde al mijn vragen. De voorzieningen in de kamer waren geweldig en het diner in het restaurant was heerlijk. We vonden het ook fijn dat er gratis WiFi was en een parkeerplaats beschikbaar was. Ik kan dit hotel van harte aanbevelen aan gezinnen.

    Het enige kleine minpuntje was dat er na een bepaald uur 's nachts geen faciliteiten meer beschikbaar waren. Maar over het algemeen was ons verblijf hier geweldig en we zouden zeker weer terugkomen.

    Ezechiel Nederland, 
  • Goed
    6.4

    Wij hebben een appartement geboekt, behorende bij het hotel. Wij konden ons bij aankomst vanaf 14.00u melden echter de receptie was onbemand. Op de deur stond was wel een A4 tje geplakt met gelukkig een telefoonnummer. Na 3 keer bellen, 2 keer door ons en 1 keer door de buurman van het hotel kwam er eindelijk iemand opdagen die ons naar het appartement kon brengen. Maar eerst moest de week verblijf aldaar nog betaald worden een credit card werd niet geaccepteerd dit moest contant gebeuren, wie loopt er tegenwoordig nog met honderden euro's op zak. Uiteindelijk werd de credit card geaccepteerd maar dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad.

    Nederland, 
  • Heel goed
    7.0

    De kamers waren ongelooflijk schoon, hadden een balkon en een keukenhoek en er waren veel ramen, ik was er helemaal weg van. De badkamer was ook geweldig ingericht.

    Arnold Nederland, 

Veelgestelde vragen over Tom'S Hotel

Wat is de dichtstbijzijnde luchthaven in de buurt van Tom'S Hotel?
Tom'S Hotel is 30 minuten rijden (30 km) van de luchthaven Berlin Brandenburg gelegen.
Kan ik lunchen in de buurt van Tom'S Hotel?
U kunt genieten van Duitse keuken in het nabijgelegen restaurant Brezel, aangezien het op slechts 5 minuten lopen van Tom'S Hotel ligt.
Hoe laat kan ik het vroegste en het laatste bij 3-sterren Tom'S Hotel uitchecken?
U kunt van 11:00 tot en met 11:00 uit 3-sterren Tom'S Hotel uitchecken.
Hoeveel kost het om bij Tom'S Hotel te logeren?
De prijzen van Tom'S Hotel beginnen op €62.
Welke voorzieningen worden aangeboden in de kamers van dit 3-sterren hotel?
Elke kamer in dit 3-sterren hotel bevat een TV en rookmelders voor de veiligheid van de gasten.
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer