Hotels in PENANG

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in PENANG van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
9.0
Perfect4 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum300 meter van Khoo Kongsi
Gelegen op 10 minuten lopen van het centrum van de stad, het appartement biedt een kitchenette en een terras.
Vanaf€ 28 /nachtSelecteren
Kaart
1.3 km van Stadscentrum2.0 km van Khoo Kongsi
Deze 6-kamer woning met een zonneterras en een bibliotheek ligt in de buurt van attracties zoals Masjid Pakistan en Gurney Paragon.
Vanaf€ 24 /nachtSelecteren
9.0
Perfect28 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum1.9 km van Khoo Kongsi
Gelegen naast Prangin Mall, bestaat de locatie uit 10 kamers met tuinzichten.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Mansion One Serviced Apartment PENANGPension
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Tijdens een verblijf in dit 3-slaapkamer appartement met een balkon kunnen de gasten een bezoek brengen aan Old Protestant Cemetery.
Vanaf€ 26 /nachtSelecteren
Ibook6 Deluxe Family Suite For 4 By Ibook HomestayHotel
Kaart
3.6 km van Stadscentrum
Gnesteld in de Georgetown wijk van de stad, is de woning op ongeveer 20 km van de luchthaven Penang.
Selecteren
Ibook9 Deluxe Family Suite By Ibook HomestayHotel
Kaart
3.6 km van Stadscentrum
Vlakbij het hotel is er een bushalte en de gasten kunnen gemakkelijk Reclining Buddha Wat Chaiyamangalaram bereiken, die niet ver weg is.
Selecteren
Penang Studio Suite In GeorgetownHotel
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Op korte loopafstand van Penang Fun-Filled Wax Museum verwelkomt de woning de gasten in het 24-uurs restaurant ter plaatse.
Selecteren
Ibook7 - 2 Bedroom Gurney Studio Suite By Ibook HomestayHotel
Kaart
3.6 km van Stadscentrum
Met een kitchenette, is de accommodatie op slechts 1.3 km van Penang Botanic Gardens.
Selecteren

FAQ over hotels in PENANG

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Penang zou je aanbevelen?

IBooked.nl stelt u meer dan 6 luxe opties voor om in Penang te logeren. Een van de beste luxe hotels in Penang is Hard Rock Hotel, beoordeeld met 8.0/10 — het heeft meer dan 2068 positieve recensies van onze bezoekers. Het biedt een zonneterras, boodschappen dienst en een sportschool aan en kost u €145 per nacht. Ontdek andere top 5-sterrenaccommodaties: Macalister Mansion, Evergreen Laurel Hotel en Lone Pine Boutique Hotel By The Beach.

Welke boetiekhotels in Penang zou je aanbevelen?

Meer dan 106 beoordelingen van onze bezoekers kunnen helpen de beste boetiekhotels van Penang te vinden. Een van de geweldigste boetiekhotels is Banana Boutique Hotel, beoordeeld met 7.4/10, tegen €23 per nacht.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Penang?

Kies uw perfecte hotel onder 11 aabiediengen in het centrum van Penang. Hotel Royal, gelegen op 1 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, boodschappen dienst en een vergaderruimte ter plaatse aan. Hotel Neo+Penang en Istay Hotel zijn ook gechikt voor een aangenaam verblijf.

Welke goedkope hotels in Penang zijn de beste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Penang. U Hotel met beoordeling 8.4/10 is een goede optie, gelegen op 2,4 km van Universiteit van Wetenschap. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een businesscentrum profiteren. Bezoekers vinden ook onberispelijke service leuk. Een andere optie is Oyo Capital O 89647 Atta Hotel beoordeeld met 7.6/10 voor €20 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Penang?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels.

Welke hotels in Penang zijn goed voor gezinnen?

Volgens 1928 beoordelingen van bezoekers zijn er 8 gezinsvriendelijke opties. Lone Pine Boutique Hotel By The Beach (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met een zonneterras, boodschappen dienst en een sportschool voor €134 per nacht. U kunt ook Cititel Express (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €41 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, krantenservice en ledikanten aan.

Welke hotels in Penang dicht bij Cheong Fatt Tze Herenhuis zijn de beste?

U kunt bij Hotel Neo+Penang, beoordeeld met 8.2/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Cheong Fatt Tze Herenhuis. Het biedt gratis parkeren, een vergaderzaal en wekdienst aan.

Welke verblijfsplekken in Penang met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 6640 beoordelingen zijn er 25 hotels met buitenzwembadden in Penang. The Bayview Beach Resort, dat een zonneterras, een vergaderruimte en tennis aanbiedt en beoordeeld met 7.4/10 is, kan de beste accommodatie voor €22 per nacht zijn. Het ligt in de Batu Ferringhi Beach wijk en heeft AL-Baiek restaurant in de buurt. Andere top accommodaties zijn Hard Rock Hotel, Parkroyal Resort en Lexis Suites .

Waar logeren in PENANG?

Beste goedkope hotels in PENANG

Een budgetlogement vindt u bij Grand-Inn voor 26€ per nacht of bij 1926 Heritage Hotel, dat 32€ per overnachting in rekening brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Denkt u dat u veel gaat winkelen, dan kunt u beter bij het centraal gelegen Cititel Penang verblijven, in de buurt waarvan winkels en een mall liggen. De Clan-aanmeerplaats wijk beschikt over een selectie van top-hotels, zoals Evergreen Laurel en Holiday Inn Resort Penang met een zonterras, een wellnesscentrum en volleybal.

Kies een hotel naast Authentiek Speelgoedmuseum van Penang, zoals Mil The Boutique Residence op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Hotels zoals Muntri Mews en Royale Chulan Penang liggen in de buurt van Chew Jetty.

Luxe en boetiekaccommodatie in PENANG

Reizigers die voor een luxe vakantie gaan, kunnen de aandacht vestigen op hotels in de wijk Seberang Perai Tengah, bijvoorbeeld Sunway Hotel Seberang Jaya. Het chique G-Inn is een 3-sterren accommodatie in de Georgetown wijk.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Luxfort 118 Service Suites of Home Suites - Batu Feringghi, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Eastin Hotel Penang is een gezinsvriendelijk hotel met een vanaf-prijs van 86€, gesitueerd in de Kampung Sungai Nibong wijk. Voor reizigers die van beachvolleybal, tafeltennis en squash houden is Rainbow Paradise Beach Resort, gelegen nabij TeddyVille Museum, een zeer goede keuze.

Meer zienMinder