Mutiara Burau Bay Hotel - Pantai Kok

Mutiara Burau Bay Hotel - Pantai Kok

$$$$|Op kaart bekijkenPantai Kok, Maleisië|
7.2
Heel goed513 beoordelingen
30 foto's
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Mutiara Burau Bay Hotel - Pantai Kok
$$$$
Beschrijving

Mutiara Burau Bay Beach Resort Langkawi Pantai Kok ligt op 1 km van Oriental Village en beschikt over een hogesnelheidstoegang tot het internet in openbaar gebieden. De woning is op 80 km afstand van Padang Besar, terwijl De'zone zich op 2.4 km afstand bevindt.

Locatie

De accommodatie is gelegen naast zandstranden. Het is ook 20 km van Kuah. Mutiara Burau Bay Beach Resort Langkawi is gesitueerd direct naast 3D Art in Paradise Langkawi.

10 minuten wandeling naar Langkawi kabelbaanstation.

Kamers

Een minibar, TV met meerdere kanalen en een mini koelkast bar zijn beschikbaar in de comfortabele bijgebouwen. De meeste kamers beiden tuinzichten. Een douche en een haardroger zijn aanwezig in de privé badkamer.

Eten en Drinken

Voordat u gaat werken of een ronde bezienswaardigheden doen staat een buffet ontbijt voor u klaar in het restaurant. Gasten kunnen genieten van een maaltijd in het openluchtrestaurant of een drankje in de strandbar. Beach Restaurant at Berjaya Hotel staat bekend om de hedendaagse gerechten.

Zaken en Recreatie

Fietsverhuur is beschikbaar in Mutiara Burau Bay Beach Resort Langkawi en het gebied is populair voor mountainbiken, biljart en voetbal.

Belangrijke informatie
Inchecken/Uitchecken
vanaf 17:59
tot 12:00
Voorzieningen
Privé parkeren is mogelijk gratis op locatie.
Snelle internettoegang is in openbare ruimtes verkrijgbaar en kost MYR 10 per uur.
Overige informatie
Ontbijt
Het hotel Mutiara Burau Bay Beach Resort Langkawi serveert de gasten gratis een buffet ontbijt. 
Kinderen en extra bedden
Een kind0 - 2 jaarLedikantGRATISBestaande beddengoedGRATISAlle kinderen3 jaarBestaande beddengoedGRATISExtra bedKinderen ouder dan
3 jaar of volwassenen
Extra bed
Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Gebouw
Aantal kamers:150
Prijs- en beschikbaarheidskalender voor kamers
Bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen voor uw data!

Essentiële informatie over Mutiara Burau Bay Beach Resort Langkawi

💵 Laagste kamerprijs 68 €
📏 Afstand tot het centrum 3.2 km
🗺️ Locatie beoordeling 8.0
✈️ Afstand tot de luchthaven 11.4 km
🧳 De dichtstbijzijnde luchthaven Langkawi Luchthaven, LGK

Locatie

Adres
Het adres is gekopieerd.
Teluk Burau, 07000 Pulau Langkawi, Malaysia, Pantai Kok, Maleisië, 07000
Kaart bekijken
Teluk Burau, 07000 Pulau Langkawi, Malaysia, Pantai Kok, Maleisië, 07000
  • Bezienswaardigheden
  • In de buurt
  • Restaurants
  • Hotels in de omgeving
07000 Langkawi
Pantai Kok Langkawi
530 m
Restaurant
German food corner
1.2 km
Restaurant
Burau Corner Chicken Rice and Seafood
670 m
Restaurant
Tweenz Corner
1.2 km

Beoordelingen van Mutiara Burau Bay Beach Resort Langkawi

7.2 /10
Heel goed513 beoordelingen
Locatie8.0
Kamers7.0
Diensten7.8
Eetgelegenheid7.8
Deel uw ervaring met ons.Schrijf een beoordeling
  • Geweldig
    8.8

    Grappige huisjes, kleine badkamer, maar volstaat prima. Hotel heeft twee prima restaurants, een mooi zwembad, leuk speeltuintje en uiteraard een mooi strand. Apen en eekhoorns bij het hotel zijn altijd leuk om te zien.

    Nederland, 
  • Heel goed
    7.8

    Prachtig gelegen resort. Hebben veel wilde dieren zoals apen gezien. Mooi strand. Prima, uitgebreid ontbijtbuffet.

    Nederland, 
  • Geweldig
    8.2

    Het resort is prachtig gelegen aan een hele mooie baai en vlakbij de jungle. Langkawi is niet groot en je kunt een scooter huren om het eiland rond te rijden. De cabines zijn aan vernieuwing toe maar worden elke dag goed schoongemaakt en de ligging is echt uniek. Ik raad wel aan om niet de garden view te boeken, daar zijn mooie lokaties van maar ook een aantal die niet zo voordelig liggen. De cabines met uitzicht op zee zijn vrijwel allemaal prima. Het hotel voorziet in alle soorten eten, van braadworst tot traditioneel maleis.

    Nederland, 
  • Rating van gasten
    5.8

    The location was very beautiful, a nice beach at the resort and and a lot of green. The breakfast is very good, there's al lot of choice. The restaurant at the seesite has a beautiful and romantic seeview.

    The accomodation wasn't very clean and for the price we've paid it wasn't much luxery and space.

    Nederland, 
  • Heel goed
    7.0

    De ligging was fantastisch, tussen 2 mooie stranden in. Heerlijke golfen en zee. Bij laag water kon je een eind wandelen naar naburig ressort of scharrelen tussen de rotsen. Het haventje was op loopafstand met vele restaurantjes. Hele goede plek. Goed zwembad, genoeg keus bij ontbijt en veel dieren te zien in ressort (apen, neushoornvogels, varanen), leuk beachcafe.

    Hier en daar viel er wel wat op te knappen

    Nederland, 
  • Heel goed
    7.4

    Heerlijk aan de kust, rust en ruimte, open opzet met voldoende privecy in huis en op veranda. accomodatie blinkt niet uit in luxe maar voor een actieve vakantie is dit een prima onderkomen omde nacht door te brengen. Gelegen op een rusig deel van het eiland zijn er voldoende mogelijheden om de dag naar ieders wens in te vullen. Auto huren mogelijk in het resort en goede wegen naar alle leuke spots. Excursie vanuit het resort en eetgelenheden buiten het resort op loopafstand of korte (taxi) rit. Eten in het resort heerlijk en uitgebreid (zeker het ontbijt) Eten s'avonds aan het strand met live muziek, lekker relaxed. Zwembad en faciliteiten om te luieren ook aan het strand in overvloed.Toeren over het eiland (met huurauto) zeer aan te bevelen, alle hot spots goed bereikbaar en de wegen zijn goed en veilig.

    Nederland, 
  • Goed
    6.2

    Het was gelegen aan het strand. Ideale plaats voor uit te rusten, maar als het regent zoals gewoonlijk in Langkawi dan is het minder. Het ontbijt was zeer lekker en uitgebeide keuze.

    Ik heb de eerste nacht overnacht in zo'n huisje dat je krijgt. Ik heb die nacht een kakkerlak gezien en een salamander en het krioelde er van de mieren. De muggen hebben me ook bijna elke nacht geprikt. De prijzen voor internet was niet normaal duur 10MYR voor een half uur supertraag surfen. De laatste dag voor het uitchecken heb ik gebeld naar de receptie voor dat ze mijn bagage komen halen omdat onze kamer een beetje afgelegen was. Ik heb een kwartier gewacht en nog altijd niks. Dan ben ik zelf naar de receptie gegaan voor te horen waar ze blijven maar ze deden alsof ze van niks wisten. Toen heb ik ze zelf maar te voet genomen.

    Nederland, 
  • Goed
    6.2

    Een prima hotel op een leuke locatie, met uitstekend ontbijt.

    Iedere avond live-muziek tot 1 uur 's nachts, wat te horen is door het gehele park. Wij hadden eerst een cabana direct achter de bar, maar hebben om overplaatsing aangevraagd. Toen was het goed te doen.

    Nederland, 
  • Heel goed
    7.8

    Zeer vriendelijk personeel, lekker strand, fijne strandstoelen, goed ontbijt, relaxte sfeer...Heerlijke vakantie gehad...

    Badkamer beetje gedateerd, prijs kwaliteit verhouding strandcafé niet geweldig, maar je loopt zou naar Berjaja en daar is het heerlijk eten. Muziek was niet om aan te horen 's avonds...Zorgen als je hier niet van houdt dat je een huisje ver weg hebt...Prijs-kwaliteit verhouding is gewoon goed!...Wat een lieve gastvrije mensen!

    Nederland, 
  • Heel goed
    7.0

    fraaie locatie, redelijk veel privacy en vriendelijk personeel

    kamers zijn toe aan renovatie hoewel voldoende ruim en goed schoon.

    Nederland, 
  • Heel goed
    7.4

    Van de natuur, de neushoorvogels, de Dusky Leaf apen en de eekhoorns in de bomen.

    Het massale ontbijt.

    Nederland, 
  • Heel goed
    7.8

    Prachtige locatie, mooie natuur, vriendelijk personeel...Kortom, een heerlijk plek om te ontspannen.

    Nederland, 
  • Heel goed
    7.8

    De locatie is perfect , zeer correct personeel, ruime keuze wat betreft het ontbijt , lunch en diner.Heel mooie omgeving Ideale ligging als startpunt voor het maken van tochten , en als vertrekpunt naar diverse attracties.Kortom een heel geweldige plaats om te vertoeven.!!!!

    Een minpunt : De plaats van de vuilnis container voor de ingang van het resort. Ziet niet goed uit, doordat er geen afscheiding is. Veroorzaakt nogal wat stankoverlast als je de ingang nadert.Als de container te vol is ,en de apen kunnen aan het afval komen wordt het een troep rondom de container. erg jammer, een andere locatie van de container zou beter zijn Voor de rest geen minpunten

    Nederland, 
  • Heel goed
    7.8

    Geweldig locatie op Langkawi, niet dicht bij de stadjes maar met een skooter welke te huren is bij de ingang gemakkelijk de omgeving te verkennen! Aanrader is het restaurant net buiten het park, de Satay en Nasi Goreng zijn er super. De satay op het park is RM 28, en bij de ingang RM 6 (!!) en deze is net zo lekker.

    Het eten op het park is goed, maar wel veel duurder dan gebruikelijk in Maleisie. Hier en daar zou een beetje onderhoud ook wel op zijn plaats zijn. Maar over het algemeen een super goeie uitstraling! De verblijven zijn goed onderhouden, netjes en schoon. En worden elke dag goed schoongemaakt. Al met al krijg je veel waar voor je geld. Het enige nadeel was dat de vrouw van de excursies niet wist wat ze precies verkocht, zodat wij geen verwachte warme lunch kregen maar een koude kip en een droog broodje.

    Nederland, 
  • Geweldig
    8.2

    De omgeving is prachtig, het resort is mooi opgezet, veel ligbedden aanwezig zowel op het strand als aan het zwembad.

    het resort zelf is schoon maar als je je 2 passen van het resort begeeft ligt er overal plastic afval. M.i.z. zou het personeel dat best eens mogen opruimen en de omgeving verzoeken dit netjes te houden.De natuur is prachtig, maar dit is echt doodzonde.

    Nederland, 

Veelgestelde vragen over Mutiara Burau Bay Beach Resort Langkawi

Biedt de accommodatie faciliteiten voor zakenreizigers aan?
Ja, het hotel biedt een businesscentrum en een vergaderruimte voor zakenreizigers.
Wat is de vroegste en de laatste tijd, wanneer ik kan inchecken?
U kunt van 14:00 tot en met 23:59 op de dag van uw aankomst inchecken.
Hoe laat kan ik het vroegste en het laatste uitchecken?
U kunt tot en met 12:00 uitchecken.
Hoe ver is de accommodatie van het stadscentrum?
Het stadscentrum ligt op 4 km afstand van het hotel.
Kan ik lunchen in de buurt?
Ja, u kunt van uw lunch in Beach Restaurant at Berjaya Hotel op amper 550 meter van het hotel genieten.
Hoeveel kost het om hier te logeren?
De prijzen beginnen op $81.
Welke kamertypes zijn hier beschikbaar?
In het hotel vindt u kamertypes zoals een dubbele kamer en een eenpersoonskamer.
Aan welke sportactiviteiten kan ik deelnemen op locatie?
U kunt van scubaduiken, kanoën en waterskiën op locatie genieten.
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer