Villa Escudier Appart-Hotel - Boulogne-Billancourt

Villa Escudier Appart-Hotel - Boulogne-Billancourt

$$$$|Op kaart bekijkenBoulogne-Billancourt, Frankrijk|
8.6
Geweldig91 beoordelingen
75 foto's
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Villa Escudier Appart-Hotel - Boulogne-Billancourt
$$$$
Beschrijving

Het Villa Escudier Appart-Hotel Boulogne-Billancourt met 3 sterren heeft een charmante ligging op ongeveer 15 minuten rijden weg van de Avenue des Champs-Élysées en biedt uitzicht op de tuin. Een wifi is toegankelijk in openbare gebieden en er wordt ook een privé parkeergelegenheid ter plaatse voorzien.

Locatie

Het aparthotel is in Boulogne-Billancourt, vrij dicht bij Boulogne Jean Jaures metrostation. Parc André Citroën is op slechts 10 minuten met de auto van dit hotel met 20 kamers gesitueerd. U kunt Place De La Concorde gemakkelijk vinden binnen 15-minuten rijden van het pand in Boulogne-Billancourt.

Het dichtstbijzijnde metrostation ligt op circa 5 minuten wandelen hiervandaan.

Kamers

Er zijn 20 rookvrije kamers in Villa Escudier Appart-Hotel, sommige hebben een stenen open haard en gemakken zoals gratis draadloos internet en een flatscreen TV met satelliet zenders. Deze gezellige kamers hebben ook een koffiemachine en rookmelders om u veilig te houden.

Eten en Drinken

Villa Escudier Appart-Hotel Boulogne-Billancourt serveert brood, Frans gebak en versgebakken brood voor het ontbijt. Thai in Box biedt een brede reeks van Aziatische maaltijden en ligt op een paar stappen verwijderd van het pand in Boulogne-Billancourt.

U kunt uw dag met een volledig ontbijt beginnen, het kost EUR 12 per persoon per dag. 

Belangrijke informatie
Inchecken/Uitchecken
vanaf 15:00-20:30
vanaf 08:00-11:00
Voorzieningen
Privé parkeren is mogelijk op locatie, de kosten zijn EUR 15 per dag.
Draadloos internet in het hele hotel is gratis.
Overige informatie
Ontbijt
U kunt uw dag met een volledig ontbijt beginnen, het kost EUR 12 per persoon per dag. 
Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Talen
Engels, Spaans, Servisch
Gebouw
Renovatiejaar:2009
Aantal kamers:20
Prijs- en beschikbaarheidskalender voor kamers
Bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen voor uw data!

Kamers en beschikbaarheid

Studio
  • Max:
    4 personen
Appartement met een Slaapkamer
  • Max:
    4 personen
Duplex Appartement
  • Max:
    4 personen
Toon 3 meer kamertypesMinder

Faciliteiten

Belangrijkste voorzieningen

Wifi

WiFi

Parkeerplaats

EUR 15 per dag

Bagageopslag
24 uursservices
Wasserij
TV

Flat-screen TV

Lift
Keukenfaciliteiten

Elektrische waterkoker

Diensten

  • Roomservice
  • Wasserij

Eten

  • Ontbijt op kamer

Spa en Recreatie

  • Tuin

Kamer met uitzicht op

  • Uitzicht op de tuin
  • Uitzicht op het binnenplaats

Kamerfaciliteiten

  • Verwarming
  • Zithoek
  • Terras
  • Strijkfaciliteiten

Badkamer

  • Gratis toiletartikelen

Keukenvoorzieningen

  • Elektrische waterkoker

Media

  • Flat-screen TV
  • AM/FM wekker

Kamerdecoratie

  • Vloerbedekking
Alle voorzieningen tonenVoorzieningen verbergen

Essentiële informatie over Villa Escudier Appart-Hotel

💵 Laagste kamerprijs 111 €
📏 Afstand tot het centrum 1.2 km
🗺️ Locatie beoordeling 9.2
✈️ Afstand tot de luchthaven 19.6 km
🧳 De dichtstbijzijnde luchthaven Luchthaven Parijs-Orly, ORY

Locatie

Adres
Het adres is gekopieerd.
64 Rue Escudier, Boulogne-Billancourt, Frankrijk, 92100
Kaart bekijken
64 Rue Escudier, Boulogne-Billancourt, Frankrijk, 92100
  • Bezienswaardigheden
  • In de buurt
  • Restaurants
  • Hotels in de omgeving
Kerk
Eglise Sainte Cecile de Boulogne Billancourt
580 m
Restaurant
Resto 61
310 m
Restaurant
Thai in Box
500 m
Restaurant
Poke Sens
60 m
Restaurant
Il Mezzogiorno
70 m
Restaurant
Le Bougainvillier
80 m
Restaurant
P'tit Mec
240 m
Restaurant
Auberge de la Reine
730 m

Beoordelingen van Villa Escudier Appart-Hotel

8.6 /10
Geweldig91 beoordelingen
Locatie9.2
Kamers9.0
Diensten10.0
Deel uw ervaring met ons.Schrijf een beoordeling
  • Geweldig
    8.4

    De ruime kamer met veel ramen gaf ons een prachtig uitzicht op de tuin. Het ontbijt was uitstekend, met de mogelijkheid om het op de kamer of in de tuin te nuttigen. De gastvrouw was supervriendelijk en heeft ons zelfs geholpen met het vinden van een fietsverhuur en een restaurant waar we heerlijk konden eten. Gelukkig was de ligging van het hotel ideaal, dichtbij het Psg stadion, de metro en winkels. Kortom, een perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen.

    Ik kan er echt niets op aanmerken. 😊

    Anthoni Nederland, 
  • Geweldig
    8.2

    Mooi ingerichte en rustige kamers, bedankt voor het heel fijne verblijf!!!

    De locatie van het hotel vond ik perfect in de buurt van winkels en restaurants, vooral omdat je vanaf daar gemakkelijk naar winkelstraten en de markten kunt gaan. Brunchen in Fanande in de buurt was lekker.

    Agatha Nederland, 
  • Heel goed
    7.0

    Mijn verblijf in deze schitterende gezinsvriendelijke woning vond ik fijn! De kamer was mooi ingericht met een volledig uitgeruste keuken, een groot, comfortabel bed, een kitchenette erin. De locatie was perfect en fantastisch, bijvoorbeeld de Parc des Princes was op een korte afstand van het hotel. Ook was het in een heerlijk gebied.

    Hendrik Nederland, 
  • Perfect
    9.2

    Ik had een fantastisch verblijf in dit hotel. Het ontbijt was uitstekend, met de mogelijkheid om het op de kamer te laten bezorgen. De kamer was ruim en had veel ramen met uitzicht op een prachtige tuin. Gelukkig was er een parkeergarage beschikbaar, wat erg handig was. De ligging van het hotel was perfect, vlakbij het Psg stadion, de metro en tal van winkels en restaurants. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en gaf goede tips voor mijn bezoek aan Parijs. Al met al een geweldige ervaring!

    Je kunt de accommodatie niet kwalijk nemen, er waren geen negatieve aspecten tijdens mijn verblijf.

    Zuzanna Nederland, 
  • Geweldig
    8.0

    Ik had een plezierig verblijf, op een rustige en perfecte locatie!

    de privéparkeerplaats was in de buurt, uitstekende service. de kamer was zeer ruim en rustig, met volledig ingerichte keuken en de slaapkamer en een keukentje. de tuin was perfect om te ontbijten. het personeel was buitengewoon behulpzaam, evenals de eigenaar.

    Petrus Nederland, 
  • Geweldig
    8.2

    We vonden de ligging van dit hotel echt ideaal. Het was super dichtbij het Psg stadion, de Metro en winkels. Bovendien hadden we een ruime kamer met veel ramen die uitkeken op een prachtige tuin. Het ontbijt was ook geweldig, we konden het op onze kamer laten bezorgen of buiten in de tuin genieten. En niet te vergeten, het hotel had zelfs een parkeergarage beschikbaar. Kortom, we hebben echt genoten van ons verblijf hier.

    Als ik het zou moeten aanraden aan iedereen, zou ik zeggen dat er misschien wat meer variatie in het brood bij het ontbijt kan zijn. Maar verder was alles perfect in orde.

    Jacob Nederland, 
  • Heel goed
    7.4

    Het was onvergetelijke tijd in Boulogne-Billancourt. De aantrekkelijke kamers vonden we fijn. Het personeel was echt geweldig, en het bed was super comfortabel. De locatie was schitterend, niet erg ver van de Parc des Princes. Ook was het in een rustig gebied. De specialiteiten waren vers en werden geserveerd in het uitstekende restaurant: )

    De kamer was klein, we verwachtten beter.

    Charles Nederland, 
  • Perfect
    9.8

    Wat hebben we een geweldig verblijf gehad in dit hotel! De locatie was perfect, weg van het drukke toeristische gebied in de charmante buurt van Boulogne. We hebben gebruik gemaakt van het metrostation in de buurt, wat sowieso het beste vervoerssysteem in Parijs is. Het was zo handig om van hieruit naar steden als New York, Londen, Rome, Barcelona en nog veel meer te reizen.

    Een minpuntje was dat het bed wat aan de kleine kant was voor ons tweeën. Een groter bed zou fijn zijn geweest gezien de grootte van de kamer.

    Dionys Nederland, 
  • Heel goed
    7.4

    De locatie van het hotel is fantastisch. Het ligt vlakbij winkels, restaurants en het metrostation, allemaal op loopafstand. Natuurlijk is het slechts 8 minuten lopen van Parc de Prince, een geweldig park om te ontspannen en te genieten van de natuur. Het hotel is natuurlijk gunstig gelegen aan de rue Escudier, wat het gemakkelijk maakt om de omgeving te verkennen.

    Het enige negatieve aspect van het hotel was één onverwachte extra kosten bij het uitchecken. Hoewel we al een aanzienlijk bedrag hadden betaald voor de accommodatie, waren we verrast door de verplichting om een ​​ontbijt van 12 euro per persoon af te nemen, zelfs voor kleine kinderen.

    Elias Nederland, 
  • Perfect
    9.0

    Mooie rozentuin om te genieten van drankjes en vriendelijke gastvrouw met goede tips voor activiteiten in de omgeving. Uitstekend ontbijt met mogelijkheid tot roomservice en aangename receptie. Ruime kamer met prachtig uitzicht op de tuin. Nabij Psg stadion, metro en winkels.

    Peter Nederland, 
  • Perfect
    9.0

    Dicht bij het stadion, metro en winkels. Uitstekend ontbijt, mogelijkheid om op de kamer te eten. Ruime kamer met mooi uitzicht op de tuin. Gastvrije ontvangst en vriendelijke tips voor de stad. Prachtige rozentuin om te ontspannen.

    Jelte Nederland, 
  • Perfect
    9.6

    Dit hotel is een kleine oase in het hart van de stad. De ligging is perfect, op loopafstand van het Psg stadion en de Metro. De kamers zijn ruim en mooi ingericht, en de bedden zijn comfortabel. Het ontbijt, hoewel prijzig, is simpel maar vers en wordt elke ochtend op een dienblad naar de kamer gebracht. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Al met al een geweldig verblijf gehad!

    Geen minpunten, alles was oké.

    Denis Nederland, 
  • Geweldig
    8.6

    ons verblijf in boulogne-billancourt was geweldig, maar Villa Escudier Appart-Hotel heeft onze verwachtingen overtroffen. Het ontbijt was uitstekend en de bediening leverde zelfs op de kamer. De receptie gaf ons geweldige tips voor Parijs en de ligging van het hotel was perfect - dichtbij het PSG-stadion, de metro en winkels. We genoten ook van de prachtige rozentuin en de vriendelijke gastvrouw.

    Wat meer variatie in het beleg voor het ontbijt zou welkom zijn. We misten het ham/kaas assortiment.

    Koen Nederland, 
  • Perfect
    9.8

    Mijn verblijf in dit hotel was geweldig! De rozentuin is prachtig om te ontspannen met een kopje koffie/thee of een drankje. De gastvrouw was supervriendelijk en wees ons de fietsverhuur en een restaurant waar we heerlijk konden eten. Het ontbijt was uitstekend en werd zelfs op de kamer geserveerd. De receptie gaf ons ook goede tips voor Parijs. De kamer was ruim en had veel ramen met uitzicht op de tuin. De locatie is ook perfect, heel dicht bij het PSG-stadion, de metro en winkels.

    Er valt niets te zeggen 🤷‍♀️

    Hendrik Nederland, 
  • Perfect
    9.4

    Atmosfera accogliente e cortese. Posizione strategica per visitare l'isola. Colazione personalizzabile deliziosa. Gentilezza e disponibilità dei gestori. Pulizia impeccabile. Possibilità di utilizzare biciclette gratuite. Vicinanza al centro e alle spiagge. Consigli utili per le visite.

    Jan Nederland, 

Veelgestelde vragen over Villa Escudier Appart-Hotel

Hoe ver ligt Villa Escudier Appart-Hotel van het stadscentrum?
Het stadscentrum van Boulogne-Billancourt is bereikbaar binnen een 15-minuten lopen vanaf Villa Escudier Appart-Hotel.
Welke luchthaven ligt het dichtst bij elegante 3-sterren Villa Escudier Appart-Hotel?
Elegante 3-sterren Villa Escudier Appart-Hotel ligt op amper 20 km en binnen 22 minuten rijden van de luchthaven Parijs-Orly.
Heeft Villa Escudier Appart-Hotel parkeergelegenheid op het terrein?
Ja, u kunt uw auto achterlaten in een privé parkeergelegenheid ter plaatse van Villa Escudier Appart-Hotel.
Kan ik lunchen in de buurt van Villa Escudier Appart-Hotel?
U kunt genieten van Aziatische keuken in het nabijgelegen restaurant Thai in Box, aangezien het op slechts 7 minuten lopen van Villa Escudier Appart-Hotel ligt.
Hoe laat kan ik het vroegste en het laatste bij dit 3-sterren aparthotel uitchecken?
U kunt van 08:00 tot en met 11:00 uit dit 3-sterren aparthotel uitchecken.
Wat zijn de boekingsprijzen bij dit hotel in Boulogne-Billancourt?
De prijzen van dit hotel in Boulogne-Billancourt beginnen op €120.
Welke faciliteiten zijn inbegrepen in de kamers van Villa Escudier Appart-Hotel?
De meeste kamers van Villa Escudier Appart-Hotel bevatten een terras en een eethoek, evenals gratis draadloos internet en een TV.
Is het personeel van Villa Escudier Appart-Hotel meertalig?
Ja, het personeel van Villa Escudier Appart-Hotel kan u in Spaans, Servisch en Engels antwoorden.
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer