Hotels in Kreta

Bekijk 17 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kreta van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-17 van 17
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.8
Heel goed23 beoordelingen
Kaart
82.5 km van Stadscentrum
Het Minas in de wijk Limenas Chersonissos (Centrum) van Chersonissos heeft een buitenzwembad en beschikt over 30 kamers.
Vanaf€ 32 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed5 beoordelingen
Kaart
5.7 km van Stadscentrum
Het gastvrije Stella-Katrin vindt u binnen een 5-minuten wandelafstand van Egeïsche Zee en het beschikt over een zwembad en 39 kamers.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed8 beoordelingen
Kaart
52.3 km van Stadscentrum
Het Relax Agia Marina ligt slechts 5 minuten van Agia Marina Beach en biedt gasten een zwembad.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
Amazones Sun
Hotel
Het Lychnostatis Openluchtmuseum en het waterpark Acqua Plus zijn binnen 18 minuten wandelen en op slechts 6 km afstand van het Amazones Sun Piskopianón.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
Accommodaties in de buurt van Kreta
8.4
Geweldig161 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Kreta1.4 km van Stadscentrum
Gelegen naast Rethymno Beach, een hotel is slechts 25 minuten van Rimondi-fontein.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig223 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Kreta1.6 km van Stadscentrum
Het historische Leo bevindt zich in een oud deel van Rethimnon, alleen 8 minuten rijden van Gemeentetuin van Rethimnon.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Kreta1.3 km van Stadscentrum
Het Ilios Beach Hotel Apartments Adults Only, genesteld niet te ver van de Venetian haven, beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en 71 kamers, plus het ligt slechts 20 minuten wandelen van Centrum voor Byzantijnse Kunst.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig31 beoordelingen
De grootste optie:
4 volwassenen
1 slaapkamer
2 bedden
Kaart
1.4 km van Kreta1.4 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Smaragdi Boutique bevindt zich in een oud deel van Rethimnon, op loopafstand van 11 minuten van Archeologisch Museum van Rethimnon.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Kreta1.7 km van Stadscentrum
Het Amalen Suites Adults Only Rethimnon is een bucketlist-bestemming met snorkelen en duiken en het Legermuseum staat binnen 7 km afstand.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed11 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Kreta1.9 km van Stadscentrum
Het Porta Squero Premium Suites is een perfecte vakantieplek op circa 7 km rijden naar het Legermuseum en andere bezienswaardigheden van Rethimnon.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
Kaart
1.2 km van Kreta1.2 km van Stadscentrum
Gelegen op 750 meter naar Blue Beach, het 2-sterren Aquarius Boutique biedt 16 kamers.
Vanaf€ 318 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Kreta1.8 km van Stadscentrum
Het Zantina Aparthotel is op 70 km van de luchthaven Chania en ongeveer 10 minuten te voet van de Koraka Kamara bushalte.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
Eleonora Hotel
Aparthotel
7.8
Heel goed17 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Kreta1.2 km van Stadscentrum
Het Eleonora Rethimnon heeft een geweldig uitzicht op de stad en ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het Museum voor Geschiedenis en Volkskunst van Rethymnon.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
Nakli
Hotel
Kaart
1.7 km van Kreta1.7 km van Stadscentrum
U bent van harte welkom in een Byzantijns gebouw van het centraal gelegen hotel, gelegen in de buurt van Centre for Byzantine Art.
Selecteren
Zantina Beach
Hotel
Kaart
1.8 km van Kreta1.8 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Zantina Beach Rethimnon ligt op een steenworp afstand van Rethymnon en ook in de buurt van Rethymno Beach.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Ibiscos Garden Hotel
Hotel
8.6
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Kreta1.7 km van Stadscentrum
Het Ibiscos Garden Rethimnon is uitgerust met een buitenzwembad en ligt 10 minuten wandelen naar Agigma Massage & Therapies.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
Sea Front Old Town
Hotel
Kaart
1.4 km van Kreta1.4 km van Stadscentrum
Legermuseum en Gemeentetuin van Rethimnon zijn op ongeveer 6 km en binnen 10 minuten wandelen naar het 2-sterren Sea Front Rooms And Apartments.
Selecteren

FAQ over hotels in Kreta

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Kreta zou je aanbevelen?

Als u zoekt naar een luxe verblijf in Kreta, beiden we u 16 accommodaties om uit te kiezen. Bomo Rethymno Mare Royal & Water Park met beoordeling 8.0/10 is een mooi 5-sterrenhotel met wekdienst, snorkelen en duiken. Het biedt individueel ingerichte kamers, luchtgekoelde kamers en comfortabele kamers met een minibar, een balkon en loungeruimte aan. Andere geschikte hotels zijn Out Of The Blue Capsis Elite Resort en Blue Sea Beach Hotel.

Wat zijn de top boetiekhotels in Kreta?

Meer dan 81 beoordelingen van onze bezoekers kunnen helpen de beste boetiekhotels van Kreta te vinden. Elounda Gulf Villas beoordeeld met 8.4/10 is een moderne optie, aanbevolen door de bezoekers van iBooked.nl voor €406 per nacht. Het heeft stoombaden, massage en een buiten jacuzzi en is op 3,6 km van Kolokytha gelegen. Een andere aanbevolen accommodatie is Bomo Rethymno Mare Royal & Water Park beoordeeld met 8.0/10, dat biedt wekdienst, snorkelen en duiken ter plaatse aan.

Welke top hotels in Kreta zijn goedkoop?

Meer dan 326 beoordelingen van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Kreta te kiezen. We raden Aristea Hotel met beoordeling 8.0/10 als een van de beste opties in Kreta aan, het kost vanaf €38 per een nacht. Een ander aanbevolen hotel is Lato Hotel met beoordeling 8.2/10, dat €64 per nacht kost. Het biedt airconditioning, een balkon en een eethoek in de kamers aan.

Welke hotels voor koppels in Kreta zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze bezoekers is Delfina Beach Hotel (beoordeling: 8.0/10). Het ligt op 4,4 km van Episkopi beach en biedt airconditioning, een TV en een balkon in de kamers voor ongeveer €261 per nacht aan.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Kreta?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Batis Beach Hotel (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met ledikanten, windsurfen en duiken voor €130 per nacht. U kunt ook Apollo Apartments (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €83 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, 24-uurs receptie en ledikanten aan.

Welke hotels in Kreta dicht bij Venetiaans fort zijn de beste?

Er zijn 4 aanbiedingen. Selecteer een hotel dicht bij Venetiaans fort, zoals Palazzo Rimondi Boutique, gelegen binnen 5 minuten lopen. Deze accommodatie heeft een bubbelbad, een zwembad en in het restaurant en biedt kamers vanaf €78 per nacht.

Welke hotels in Kreta met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 874 beoordelingen zijn er 36 hotels met buitenzwembadden in Kreta. Een van de beste opties is Lato Hotel (beoordeling: 8.2/10) met een zonnedek, 24-uurs receptie en een stomerij. Het ligt op 1,4 km van Panagia Kera Church. U kunt een rookvrije, luchtige en luchtgekoelde kamer voor ongeveer €64 per nacht boeken. Bezoekers kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Despo Hotel (beoordeling: 8.2/10) voor €67 per nacht. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, een stomerij en huishouden, evenals gratis prive parkeerplaatsen, medische dienst en conciërgeservice. Andere top accommodaties zijn Out Of The Blue Capsis Elite Resort, Orpheas Resort Hotel (Adults Only) en Santa Marina Beach.

Waar logeren in Kreta?

Beste goedkope hotels in Kreta

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Koukouras Hotel met tarieven vanaf 46€ of Lato Hotel waar de prijzen bij 59€ beginnen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Kreta

Wellicht vindt u het interessant om eens te kijken naar de luxe Desolle Mirabello Beach And Village en St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas met Kri Kri Taverna in de buurt. Iberostar Creta Panorama & Mare is een stijlvol 4-sterren boetiekhotel dat bekend om zijn sfeer staat.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Elea Apartments is een B&B accommodatie op 30 minuten lopen van Venetian Neoria. Kies Out Of The Blue Capsis Elite Resort met zijn familiekamers en korte loopafstand van Museum of El Greco. Minos Mare Royal is een resort hotel met een zonterras, een binnenzwembad en een wellnesscentrum, dat tevens duiken, beachvolleybal en bocce biedt.

Meer zienMinder