Claudia Apartments Budapest - Boedapest

Claudia Apartments Budapest - Boedapest

$$$$|Op kaart bekijkenBoedapest, Hongarije|
8.6
58 foto's
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Claudia Apartments Budapest - Boedapest
$$$$
Beschrijving

Het 10-kamer Claudia Apartments Budapest appartement is in Boedapest, op 25 minuten loopafstand van de Schoenen op de Donau Promenade gelegen, en heeft wifi, evenals een valutawissel en een geldautomaat. Het appartement is voorzien van een valutawissel en een geldautomaat.

Locatie

Deze accommodatie bevindt zich in de 07. Erzsébetváros wijk van Boedapest, op een korte afstand van Astoria metrostation. Het centrum van Boedapest is binnen 20 minuten bereikbaar. Het appartement Claudia Apartments Budapest is ook op korte afstand van de 3d Gallery Budapest gelegen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld Boedapest ligt op afstand van 25 km van deze accommodatie en Urania busstation is binnen slechts 10 loopminuten verderop.

Kamers

Deze woning heeft een zitruimte met geluiddichte ramen, en moderne faciliteiten zoals een flatscreen TV met satelliet zenders. Dit appartement beschikt over houten vloerbedekking. Er zijn slaapkamer voorzieningen inclusief veren kussens, dikke donzen kussens en donzen/veren kussens. Gasten profiteren van een apart toilet en een douche. Daarnaast vind je er een haardroger en handdoeken.

Eten en Drinken

Het appartement is uitgerust met een magnetron, een waterkoker en een koelkast in een eigen keuken. Voor zowel een handig als ontspannen verblijf in deze accommodatie kunnen gasten profiteren van koffie- en theevoorzieningen. Het nabijgelegen Stand Etterem en Leguan Cafe + Bar zijn te voet in 5 minuten te bereiken.

Belangrijke informatie
Inchecken/Uitchecken
vanaf 14:30-23:59
vanaf 05:00-10:00
Voorzieningen
Geen parkeergelegenheid.
Draadloos internet in het hele appartement is gratis.
Overige informatie
Kinderen en extra bedden
Maximaal aantal extra bedden in een kamer is 1. 
Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Gebouw
Aantal kamers:9
Prijs- en beschikbaarheidskalender voor kamers
Bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen voor uw data!

Kamers en beschikbaarheid

Studio
  • Max:
    2 personen
Maisonette
  • Max:
    2 personen
Duplex Appartement
  • Max:
    4 personen
Toon 4 meer kamertypesMinder

Faciliteiten

Belangrijkste voorzieningen

Wifi

WiFi

Parking
Keukenfaciliteiten

Elektrische waterkoker

Keukengerei

Airconditioning
Pendeldienst

Luchthavenshuttle (toeslag)

TV

Flat-screen TV

Check-in/ Check-out

Versneld in- en uitchecken

VIP in- en uitchecken

Faciliteiten voor kinderen

Ledikanten/ Babybedden

Diensten

  • Luchthavenshuttle (toeslag)

Voor kinderen

  • Ledikanten/ Babybedden

Spa en Recreatie

  • Vermaak

Kamer met uitzicht op

  • Uitzicht op de tuin
  • Uitzicht op de stad

Kamerfaciliteiten

  • Verwarming
  • Geluiddichte kamers
  • Zithoek
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eettafel
  • Strijkfaciliteiten

Badkamer

  • Wasmachine

Keukenvoorzieningen

  • Elektrische waterkoker
  • Keukengerei

Media

  • Flat-screen TV

Kamerdecoratie

  • Parketvloer
Alle voorzieningen tonenVoorzieningen verbergen

Essentiële informatie over Claudia Apartments Budapest

💵 Laagste kamerprijs 48 €
📏 Afstand tot het centrum 1.8 km
✈️ Afstand tot de luchthaven 21.6 km
🧳 De dichtstbijzijnde luchthaven Luchthaven Boedapest, BUD

Locatie

Adres
Het adres is gekopieerd.
Kazinczy U. 9, Boedapest, Hongarije, 1075
Kaart bekijken
Kazinczy U. 9, Boedapest, Hongarije, 1075
  • Bezienswaardigheden
  • In de buurt
  • Restaurants
  • Hotels in de omgeving
Museum
Grote / Centrale Synagoge
320 m
VII Kazinczy utca 14
Szimpla Kert
0 m
Museum
Elektrotechnikai Múzeuma
120 m
Restaurant
Bors Gastro Bar
20 m
Restaurant
Getto Gulyas
110 m
Restaurant
Restaurante Fuego
70 m
Restaurant
Ramenka
20 m
Restaurant
Szimpla Cafe
20 m
Restaurant
El Rapido grill & tequila
10 m
Restaurant
Sababa
0 m
Restaurant
El Rapido mexikoi etterem tequilashop
10 m
Restaurant
Pancake Paradise
30 m

Beoordelingen van Claudia Apartments Budapest

8.6 /10
Geweldig223 beoordelingen
Deel uw ervaring met ons.Schrijf een beoordeling
  • Goed
    6.2

    Geweldige ontvangst en goede parkeergaragefaciliteiten. De host was direct beschikbaar en gaf duidelijke instructies. Gelukkig was er een supermarkt in de buurt die 24/7 geopend was. Handig voor late snacks of vergeten items! Gelukkig was het appartement goed uitgerust en had het alle comfort die we nodig hadden.

    Het appartement was helaas niet erg geluiddicht en we hoorden veel lawaai van buitenaf en andere gasten. Dit maakte het soms moeilijk om te ontspannen en goed te slapen.

    Stef Nederland, 
  • Perfect
    9.8

    Ruim appartement met alle voorzieningen, inclusief koffiezet, kookplaat, wasmachine en grote smart tv. Geweldige extra service met betalend transport en vriendelijke chauffeur. Centrale ligging bij metro en winkels. Eigen kookvoorziening en ligbad in studio. Schoonmaak was prima. Goede uitvalsbasis om de stad te verkennen.

    Joan Nederland, 
  • Goed
    6.4

    Tijdens ons verblijf bij Claudia Apartments in Budapest hebben we genoten van een prima appartement met alle gemakken voor ons gezin van 5 personen. De ligging is gunstig met ondergrondse parkeermogelijkheid en een 24/7 geopende supermarkt in de buurt. De eetgelegenheden zijn natuurlijk goed bereikbaar, waaronder de gezellige 'streetfood' kraampjes schuin tegenover het appartement. Het was een comfortabele en goede uitvalsbasis om de stad te verkennen.

    Helaas was de studio gehorig en misten we een koffiezetapparaat. Gelukkig was er wel een percolator aanwezig en Claudia heeft snel gereageerd door een ventilator op statief te brengen toen we merkten dat er geen airco was.

    Ferenc Nederland, 
  • Heel goed
    7.2

    We hebben een geweldig verblijf gehad bij Claudia Apartments in Budapest. Het appartement was zeer ruim en voorzien van alle gemakken zoals een koffiezetapparaat, kookplaat en wasmachine. Gelukkig de badkamer was ruim en het aparte toilet was erg handig. De eethoek en grote smart-tv waren een leuke toevoeging. Alles was zeer netjes en schoon. Wat wij erg fijn vonden, was het betalende transport dat werd aangeboden. De chauffeur was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij had zelfs de sleutels van het appartement bij zich en gaf ons een korte rondleiding. Deze extra service zouden we zeker opnieuw boeken. De host was natuurlijk heel vriendelijk en reageerde direct op onze vragen. De ligging van het appartement was zeer centraal, vlak bij de metro en winkels. We hadden een eigen keuken en een ligbad in de studio, wat erg prettig was. Gelukkig konden we gebruikmaken van een wasmachine. De studio was leuk en modern ingericht. De schoonmaak was prima, met slechts een paar kleine minpuntjes. Al met al krijg je veel waar voor je geld en we zouden zeker terugkomen!

    Helemaal niets ? ? .

    Ferenc Nederland, 
  • Perfect
    9.6

    Ik heb een geweldig verblijf gehad in dit hotel! De locatie is perfect, het is heel dicht bij het centrum en je kunt vrijwel overal naartoe lopen. Het hotel ligt ook in een zeer rustige buurt, dus je kunt 's nachts goed slapen zonder gestoord te worden door lawaai van buitenaf. Daarnaast hebben ze een airport shuttle service, wat erg handig is als je vanaf het vliegveld komt. De kamers zijn ook fantastisch, ze zijn voorzien van alle gemakken zoals een wasmachine en keukengerei, zodat je zelf kunt koken als je dat wilt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, ze zorgen ervoor dat je je hier echt welkom voelt.

    Dit hotel is absoluut aan te bevelen aan iedereen.

    Peter Nederland, 
  • Heel goed
    7.6

    Dank voor het prettige verblijf, ik zou het aanraden. De locatie was best goed mogelijk en handig en slechts 5 minuten lopen naar Living Room. Daarboven was ik net in de buurt van alle aantrekkingskracht, vele bars en de belangrijkste attracties.

    Het appartement vond ik geweldig, hoewel sommige dingen niet werkten.

    Joseph Nederland, 
  • Perfect
    9.0

    We verbleven in een budgetvriendelijk appartement vlakbij het centrum. De locatie was perfect, dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en op loopafstand van de metro. De kamer was comfortabel en goed ingericht, met alle benodigde faciliteiten. De badkamer was schoon en ruim. De service was uitstekend, met een vriendelijke gastheer die snel reageerde op onze vragen en instructies gaf. We waardeerden ook de 24/7 supermarkt in de buurt en de nabijheid van diverse eetgelegenheden.

    De studio was een beetje gehorig, maar dat was het enige minpuntje dat we konden vinden.

    Jan Nederland, 
  • Heel goed
    7.4

    Over het algemeen was de service geweldig. De kamer was mooi en comfortabel, en uitgerust met een grote badkamer. Het personeel was zo zeer responsief en heel erg mooi.

    Badkamer was zeer klein.

    Johannes Nederland, 
  • Geweldig
    8.6

    Voor de prijs die we betaalden kregen we echt waar voor ons geld! Het appartement was ruim en goed uitgerust met alles wat we nodig hadden, inclusief een koffiezetapparaat, kookplaat en wasmachine. De badkamer was groot en de aparte eethoek was een leuke bonus. We waren onder de indruk van de netheid van het appartement en de grote smart-tv was een leuke toevoeging. Het aangeboden betalende transport was handig en de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. We werden verwelkomd met de sleutels en kregen een korte rondleiding door de accommodatie.

    Voor het ontbijt hadden we graag wat meer keuze gehad in het menu, maar verder waren er geen opmerkingen over ons verblijf.

    Willem Nederland, 
  • Geweldig
    8.8

    Met ons gezin van vijf personen verbleven we drie dagen bij Claudia Apartments in Budapest. Het appartement was ruim en voorzien van alle gemakken, inclusief een grote smart-tv. We waren vooral blij met de gunstige locatie, met ondergrondse parkeermogelijkheid en een 24/7 supermarkt in de buurt. Gelukkig waren er verschillende eetgelegenheden in de buurt, zoals 'streetfood' tegenover het appartement. Kortom, Claudia Apartments was een uitstekende uitvalsbasis om de stad te verkennen. We maakten ook gebruik van het betalende transport van de accommodatie, wat erg handig was en goed werd verzorgd door een vriendelijke chauffeur.

    Er valt niets te zeggen ? ?

    Jacob Nederland, 
  • Perfect
    9.2

    zeer ruim appartement met alle voorzieningen, vriendelijke en behulpzame chauffeur, centrale ligging bij metro en winkels, mogelijkheid om te koken en gebruik te maken van een wasmachine, leuk en modern ingericht, goede schoonmaak, veel waar voor je geld

    gehorige studio, geen koffiezetapparaat, douchegordijn ontbrak

    Charlie Nederland, 
  • Perfect
    9.4

    De ontvangst was uitstekend, ik werd vriendelijk begroet en kreeg duidelijke uitleg van de host. De locatie van deze accommodatie is geweldig, zeer dicht bij het centrum van de stad en in de joodse wijk. De faciliteiten in het appartement waren fantastisch, met een eigen voorziening om te koken en een ligbad in de studio. Gelukkig kon ik gebruik maken van een wasmachine. Alles was zeer netjes en de schoonmaak was prima.

    Niets om aan te merken, alles was top!

    Johan Nederland, 
  • Heel goed
    7.0

    De locatie is centraal, en het personeel is zeer responsief en vriendelijk, en biedt geweldige service.

    Frans Nederland, 

Veelgestelde vragen over Claudia Apartments Budapest

Zijn er schoonmaakdiensten bij Claudia Apartments Budapest appartementen?
Ja, Claudia Apartments Budapest appartementen bieden wasruimte.
Welke interessante plekken kan ik niet ver van Claudia Apartments Budapest appartementen bezoeken?
Bezienswaardigheden in de buurt van Claudia Apartments Budapest appartementen zijn onder andere Grote / Centrale Synagoge en Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár.
Waar kunnen we Claudia Apartments Budapest appartementen vinden?
Claudia Apartments Budapest appartementen zijn gelegen in de wijk Erzsébetváros, op nog geen 2,8 km van Heldenplein.
Zijn er restaurants in de buurt van de appartementen?
Ja, je kunt eten bij Bors Gastro Bar en Sababa op ongeveer 50 meter afstand van de appartementen.
Is er een parkeerplaats in de buurt van Claudia Apartments Budapest appartementen?
Claudia Apartments Budapest appartementen bieden geen parkeerplaats. Neem rechtstreeks contact op met de accommodatie voor meer informatie.
Zijn huisdieren toegestaan bij Claudia Apartments Budapest appartementen?
Nee, Claudia Apartments Budapest appartementen zijn niet huisdier-vriendelijk. Neem contact op met de accommodatie voor meer informatie over de exacte voorwaarden.
Hoeveel kost het om Claudia Apartments Budapest appartementen te huren?
Prijzen bij Claudia Apartments Budapest appartementen beginnen bij €46.
Is er openbaar vervoer in de buurt van deze appartementen?
Ja, er is een metrostation Astoria binnen een straal van 400 meter van deze appartementen.
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer