Chulia Mansion Hotel - George Town

Chulia Mansion Hotel - George Town

$$$$|Op kaart bekijkenGeorge Town, Maleisië|
8.6
65 foto's
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Chulia Mansion Hotel - George Town
$$$$
Beschrijving

Het Chulia Mansion Hotel met 3 sterren ligt in het hartje van George Town op 10 minuten te voet van de Koningin Victoria Klokketoren. Het hotel biedt ook een Wi-Fi in de hele accommodatie.

Locatie

Dit pand met 53 kamers in de wijk Georgetown is gelegen op 16 minuten loopafstand van het Leong San Tong Khoo Kongsi-monument en niet te ver van winkels zoals het Interactief Museum Made In Penang. Ibox-glasmusem Penang is op 9 minuten lopen van Chulia Mansion gesitueerd. Reizigers geven, ongeacht hun religie, de voorkeur aan een bezoek aan de Maria-Hemelvaartkathedraal - een populaire gebedsplaats slechts een kort ritje van dit pand in George Town.

Chulia Mansion Hotel is op 20 km van de luchthaven Penang en binnen 5 minuten lopen van de Banana Boutique bushalte.

Kamers

Dit pand in George Town beschikt over 53 kamers met een flatscreen TV met satelliet zenders, evenals koffie- en theevoorzieningen. Gasten kunnen gebruik maken van een apart toilet en een douche, evenals een haardroger en badlakens.

Eten en Drinken

Het hotel biedt een ontbijt in het restaurant. De lounge bar biedt een plek om tot rust te komen. U kunt genieten van de Aziatische keuken in Laksalicious op korte loopafstand van dit pand in George Town.

Belangrijke informatie
Inchecken/Uitchecken
vanaf 15:00-23:59
tot 12:00
Voorzieningen
Privé parkeren is mogelijk gratis op locatie.
Draadloos internet in het hele hotel is gratis.
Overige informatie
Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Talen
Engels, Chinees, Hindi, Maleis
Gebouw
Aantal kamers:52
Prijs- en beschikbaarheidskalender voor kamers
Bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen voor uw data!

Kamers en beschikbaarheid

Standaard Kamer met een King Size Bed
  • Max:
    3 personen
  • Bed opties:
    Groot tweepersoonsbed
Familie Kamer
  • Max:
    5 personen
Superior Kamer met Twee Aparte Bedden
  • Max:
    3 personen
  • Bed opties:
    2 enkele beddenTwee losse eenpersoonsbedden
Toon 3 meer kamertypesMinder

Faciliteiten

Belangrijkste voorzieningen

Wifi

WiFi

Gratis parkeren
Bagageopslag
24 uursservices
TV

Flat-screen TV

Lift
Check-in/ Check-out

Versneld in- en uitchecken

Geen dieren toegestaan

Huisdieren zijn niet toegestaan

Diensten

  • Huishouding

Kamer met uitzicht op

  • Uitzicht op de stad

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Koffie- en theefaciliteiten

Badkamer

  • Gratis toiletartikelen

Media

  • Flat-screen TV
Alle voorzieningen tonenVoorzieningen verbergen

Essentiële informatie over Chulia Mansion

💵 Laagste kamerprijs 31 €
📏 Afstand tot het centrum 600 m
✈️ Afstand tot de luchthaven 17.4 km
🧳 De dichtstbijzijnde luchthaven Penang Luchthaven, PEN

Locatie

Adres
Het adres is gekopieerd.
413 Lebuh Chulia, George Town, Maleisië, 10200
Kaart bekijken
413 Lebuh Chulia, George Town, Maleisië, 10200
  • Bezienswaardigheden
  • In de buurt
  • Restaurants
  • Hotels in de omgeving
Queen Street
Mariammantempel
500 m
George Town
440 m
Restaurant
Red Garden Food Paradise & Night Market
520 m
Restaurant
Tai Tong Restaurant
300 m
Restaurant
Goh Thew Chik Hainan Chicken Rice
50 m
Restaurant
Gold Coast Chulia St. Restaurant
70 m
Restaurant
Tho Yuen Restaurant
260 m
Restaurant
Hanjan Eatery.soju Bar
230 m
Restaurant
Monaliza bar-restaurant
100 m
Restaurant
Cintra Food Corner
210 m
Restaurant
Hong Kee Wan Thun Mee
270 m

Beoordelingen van Chulia Mansion

8.6 /10
Geweldig110 beoordelingen
Deel uw ervaring met ons.Schrijf een beoordeling
  • Perfect
    9.6

    Ik verbleef tijdens de kerst in een hip hotel in het centrum van Georgetown. Het hoogtepunt van mijn verblijf was absoluut het dakterras met jacuzzi. Elke dag kon ik hier heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de stad. Daarnaast was de locatie van het hotel ideaal, met bars en restaurants op loopafstand, en ook de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad waren gemakkelijk te bereiken. Het beste van alles was echter de gratis wijn en frisdrank tijdens de happy hours, een leuke extraatje van het hotel waar ik erg van heb genoten.

    Johan Nederland, 
  • Perfect
    9.2

    Voor een verblijf in Georgetown kan ik Chulia Mansion zeker aanbevelen. Het is een vrij nieuw en modern hotel, perfect gelegen in het centrum. De kamers zijn netjes en het ontbijt is uitgebreid met veel keuzemogelijkheden. Het hoogtepunt van het hotel is het prachtige dakterras met jacuzzi, zitgedeelte en bar. Elke dag krijg je vouchers voor een gratis drankje of ijsje. Ook de gratis ijsjes en het glaasje wijn op het dakterras zijn een pluspunt. Kortom, Chulia Mansion biedt een geweldige ervaring met een uitstekende locatie.

    Alles was top! 👌

    Dietrich Nederland, 
  • Perfect
    9.2

    We hadden een fantastisch verblijf in Chulia Mansion. Het ontbijt was heerlijk en elke dag vers bereid. De Maleisische gerechten waren geweldig, van nasi tot poffertjes. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Gratis jacuzzi en drankjes op het dakterras waren een leuke bonus. De locatie was perfect, vlakbij Love Lane en de chulia hawker stalletjes. De kamers waren praktisch en de prijs-kwaliteitverhouding was goed. We hebben echt genoten van ons verblijf hier.

    Er was niets aan de hand met de accommodatie.

    Jan Nederland, 
  • Heel goed
    7.2

    het ontbijt hier was heerlijk met vers bereide eieren, oosters voedsel.

    Jacob Nederland, 
  • Perfect
    9.2

    Het personeel - gekwalificeerd en nuttig.

    Thomas Nederland, 
  • Perfect
    9.0

    Aanrader voor een verblijf in het centrum. Het hotel heeft een goede ligging midden in het centrum, met bars, restaurants en andere voorzieningen op loopafstand. Daarnaast waren de kamers schoon en comfortabel, met een ruime badkamer. Een groot voordeel was de gratis wijn en frisdrank tijdens de Happy hours, waar de barman altijd zorgde dat je niet met een leeg glas zat. Dit heeft ons aangenaam verrast.

    Daniël Nederland, 
  • Perfect
    9.0

    Wát een geweldig verblijf hebben wij gehad in dit hotel! We waren enorm blij met de fantastische locatie, midden in het hart van Georgetown. De China Town, de veerboot van Penang Jetty en diverse bezienswaardigheden waren allemaal op loopafstand te bereiken. De kamer was prachtig en super schoon, evenals de badkamer. De service was top, altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt was goed verzorgd en we genoten van het prachtige uitzicht. Gelukkig waren er leuke faciliteiten zoals het dakterras met jacuzzi en het gratis drankje bij aankomst. Enige minpuntje was de trage lift. Het was klasse!

    Adriaan Nederland, 
  • Heel goed
    7.0

    Het hotel zelf en het verbazingwekkend lekkere en tamelijk goede ontbijt vonden we super.

    De kamer was uitstekend, charmant en beschikte over de kluis, de koffie en de haardroger. Zacht bedden en uitstekende faciliteiten. Locatie precies in het hart van de stad was een pluspunt. Het was eigenlijk naast alle bars en restaurants, een busstation.

    Theodor Nederland, 
  • Geweldig
    8.0

    Ons verblijf in Chulia Mansion was geweldig! Het ontbijt was fantastisch met heerlijke Maleisische gerechten, elke dag vers bereid door de chef-kok. De kamers waren netjes en de gratis jacuzzi en drankjes op het dakterras waren een leuke bonus. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De ligging van het hotel was perfect, dicht bij bezienswaardigheden, restaurants en de Red Garden Food Market. Ook de rooftop bar met een prachtig uitzicht en een vriendelijke barman maakten ons verblijf extra speciaal. Al met al was Chulia Mansion een geweldige keuze voor ons verblijf in Georgetown.

    Geen negatieve ervaringen tijdens ons verblijf in Chulia Mansion.

    Abraham Nederland, 
  • Perfect
    9.4

    Voor de prijs die we hebben betaald, kregen we zeker waar voor ons geld. De kamer was comfortabel en de badkamer was prima. De locatie van het hotel was perfect, midden in het centrum van de stad. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en het gratis drankje op het dakterras elke dag was een leuke extra. Kortom, we hebben een geweldig verblijf gehad bij Chulia Mansion.

    De ontbijtselectie kon iets beter zijn.

    Esaias Nederland, 
  • Heel goed
    7.8

    Fijne locatie, praktisch in het centrum en handig om de omgeving te verkennen. Het ontbijt was erg goed, met een goede verscheidenheid aan Westerse en Aziatische gerechten om uit te kiezen. Daarnaast was de jacuzzi op het dak een leuke toevoeging, perfect om te ontspannen na een dag wandelen door de straten.

    Helaas had onze kamer geen balkon en was het niet mogelijk om het raam te openen. Dit was een kleine teleurstelling, vooral omdat we graag wat frisse lucht binnen hadden willen laten.

    Jan Nederland, 
  • Perfect
    9.8

    Schone kamers, gratis jacuzzi en goed ontbijt. Geweldige ligging en vriendelijk personeel. Gezellig dakterras met gratis drankjes.

    Frederich Nederland, 
  • Perfect
    9.2

    super gezellig hotel op een perfecte locatie. Heerlijk ontbijt en de hele dag gratis koffie en thee. Mooi dakterras met gratis drankjes. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Elektra had onderhoud nodig.

    Matthias Nederland, 
  • Perfect
    9.6

    Ik heb een geweldige tijd gehad bij Chulia Mansion! Het ontbijt was fantastisch met een diversiteit aan Maleisische gerechten, elke dag vers bereid door de kok. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en de locatie was perfect, dicht bij eetgelegenheden, een winkelcentrum en de George Town Street Art. De kamer was comfortabel met een goed bed en de badkamer had altijd een goede straal warm water. Ik vond het ook leuk dat er complimentary koffie en thee waren en watertaps op de gang. Het dakterras was een leuke plek om te ontspannen.

    Alles was precies goed 👌🏻

    Abraham Nederland, 
  • Geweldig
    8.6

    Schoon, compleet, föhn en koelkastje, dakterras met jacuzzi, gratis drankje, schepijs.

    Voelde me behaaglijk, geen vermeldenswaardige minpunten.

    Berend Nederland, 

Veelgestelde vragen over Chulia Mansion

Welke populaire attracties in de buurt van 3-sterren Chulia Mansion Hotel kan ik bezoeken?
Het Cheong Fatt Tze Herenhuis is een van de best beoordeelde oriëntatiepunten (8.4/10) die op 9 minuten lopen van 3-sterren Chulia Mansion Hotel ligt.
Welke luchthaven ligt het dichtst bij Chulia Mansion Hotel?
Chulia Mansion Hotel ligt op amper 20 km en binnen 19 minuten rijden van de luchthaven Penang.
Kan ik lunchen in de buurt van dit 3-sterren hotel?
U kunt genieten van Aziatische keuken in het nabijgelegen restaurant Laksalicious, aangezien het op slechts 5 minuten lopen van dit 3-sterren hotel ligt.
Hoe laat kan ik het vroegste en het laatste bij dit 3-sterren hotel uitchecken?
U kunt van 12:00 tot en met 12:00 uit dit 3-sterren hotel uitchecken.
Wat zijn de boekingsprijzen bij Chulia Mansion Hotel?
De prijzen van Chulia Mansion Hotel beginnen op $34.
Welke faciliteiten zijn inbegrepen in de kamers van Chulia Mansion Hotel?
Alle kamers van Chulia Mansion Hotel beschikken over koffie- en theevoorzieningen en een kluis en een persoonlijk kluisje, sommige beschikken over een kledingrek.
Is er gratis internet bij Chulia Mansion Hotel?
Ja, Chulia Mansion Hotel biedt draadloos internet gratis in de hele accommodatie aan.
Is het personeel van dit 3-sterren hotel meertalig?
Ja, het personeel van dit 3-sterren hotel kan u in Engels, Chinees, Hindi en Maleis antwoorden.
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer