Swiss Star Aussersihl - Self Check-In - Zürich

Swiss Star Aussersihl - Self Check-In - Zürich

$$$$|Op kaart bekijkenZürich, Zwitserland|
8.2
17 foto's
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Swiss Star Aussersihl - Self Check-In - Zürich
$$$$
Beschrijving

Swiss Star Aussersihl - Self Check-In appartement biedt uitzicht op de stad en ligt op ongeveer 25 minuten lopen van Opernhaus Zürich. Het appartement beschikt over een draadloos internet in de hele woning.

Locatie

De woning biedt accommodatie in de Aussersihl wijk, minuten rijden van de St.-Pieterskerk Zürich. Het Uhrenmuseum Beyer is op slechts 11 minuten loopafstand van het appartement en de luchthaven Zürich is op minder dan 15 minuten rijden.

Het appartement Swiss Star Aussersihl - Self Check-In is in de buurt van Bahnhof Wiedikon bushalte.

Kamers

Bovendien er is een privé badkamer met een apart toilet en een douche. Voor de ontspanning van de gasten biedt de woning bovendien verschillende entertainmentopties, zoals een flatscreen TV. Dit appartement is uitgerust met een badkamer met een haardroger, toiletartikelen voor gasten en handdoeken.

Eten en Drinken

Sommige wooneenheden hebben ook een kitchenette, voorzien van een koelkast, een fornuis en keukengerei. Antica Roma, waar Mediterrane maaltijden worden geserveerd, ligt op slechts 5 minuten wandelen van de woning.

Belangrijke informatie
Inchecken/Uitchecken
vanaf 14:00-23:59
tot 11:00
Voorzieningen
Geen parkeergelegenheid.
Draadloos internet in het hele appartement is gratis.
Overige informatie
Kinderen en extra bedden
Maximaal aantal extra bedden in een kamer is 1. 
Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan op verzoek.
Gebouw
Aantal kamers:20
Oude naam
apartments swiss star aussersihl
Prijs- en beschikbaarheidskalender voor kamers
Bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen voor uw data!

Kamers en beschikbaarheid

Apartment (2 Personen) - Nicht kostenfrei stornierbar
  • Max:
    3 personen
  • Uitzicht op de stad
  • Douche
  • Verwarming
Deluxe Appartement
  • Max:
    3 personen
  • Douche
  • Verwarming

Faciliteiten

Belangrijkste voorzieningen

Wifi

WiFi

Parkeerplaats

Off-site parkeerplaats

Keukenfaciliteiten

Elektrische waterkoker

Keukengerei

Airconditioning
TV

Flat-screen TV

Lift
Wasserij
Check-in/ Check-out

Versneld in- en uitchecken

VIP in- en uitchecken

Diensten

  • Wasserij

Kamerfaciliteiten

  • Verwarming
  • Geluiddichte kamers
  • Zithoek
  • Eettafel
  • Strijkfaciliteiten

Keukenvoorzieningen

  • Elektrische waterkoker
  • Keukengerei

Media

  • Flat-screen TV

Kamerdecoratie

  • Parketvloer
Alle voorzieningen tonenVoorzieningen verbergen

Essentiële informatie over Swiss Star Aussersihl - Self Check-In

💵 Laagste kamerprijs 63 €
📏 Afstand tot het centrum 1.1 km
🗺️ Locatie beoordeling 8.0
✈️ Afstand tot de luchthaven 11.9 km
🧳 De dichtstbijzijnde luchthaven Luchthaven Zürich, ZRH

Locatie

Adres
Het adres is gekopieerd.
Morgartenstrasse 15, Zürich, Zwitserland, 8004
Kaart bekijken
Morgartenstrasse 15, Zürich, Zwitserland, 8004
  • Bezienswaardigheden
  • In de buurt
  • Restaurants
  • Hotels in de omgeving
Pelikanstrasse 40
Völkerkundemuseum der Universität Zürich
340 m
Museum
Haus Konstruktiv
340 m
Stadion
Sportanlage Sihlholzli
340 m
Kasernenstrasse 29
Kriminalmuseum
340 m
Selnaustrasse 30
SMX Swiss Exchange
340 m
Restaurant
Restaurant Zeughauskeller
1.0 km
Restaurant
Yen's
20 m
Restaurant
Hiltl
780 m
Restaurant
Burgstein's Gasthaus Penalty
30 m
Restaurant
Il Giglio
60 m
Restaurant
Morgarten Bar & Resturant
60 m
Restaurant
Simply Soup
90 m
Restaurant
Certo
150 m
Restaurant
Fein & Schein
170 m
Restaurant
Restaurant Werd
200 m
Restaurant
Yu-An
240 m

Beoordelingen van Swiss Star Aussersihl - Self Check-In

8.2 /10
Geweldig214 beoordelingen
Locatie8.0
Kamers7.0
Diensten6.0
Deel uw ervaring met ons.Schrijf een beoordeling
  • Heel goed
    7.4

    leuke buurt, dicht bij het station en stad. Inchecken via automaat ging soepel en snel. Kamer, douche en badkamer waren netjes.

    Weinig keukengerei, geen handzeep of afwasborstel aanwezig. Housekeeping wilde vroeg binnen met de sleutel terwijl check-out later was.

    Jacob Nederland, 
  • Perfect
    9.0

    ik vond het geweldig om daar te verblijven, de plaats is goed budget. ik had een redelijk grote kamer voor de waarde. een genoeg ruimte, een kluis en een keukentje waren altijd beschikbaar. het appartement was net dicht bij twee supermarkten en centrum van de stad en ook vele restaurants, perfecte locatie overal. ik liep in 5 minuten naar simply soup die koffie en lekkernijen serveert.

    Jacob Nederland, 
  • Perfect
    9.2

    De ligging vond ik leuk, die was goed en dicht bij het centrum van de stad. Wat meer is het heel dicht bij niet alleen - het stadscentrum maar ook twee treinstations. De badkamer was modern en schoon.

    Adriaan Nederland, 
  • Perfect
    9.8

    De locatie van het hotel was perfect - heel dicht bij het treinstation en op loopafstand van het centrum. We hoefden niet met onze bagage te slepen, wat erg handig was. Gelukkig was het hotel in een rustige omgeving gelegen, dus we konden genieten van een goede nachtrust. De kamer, douche en badkamer waren allemaal heel netjes en schoon. Het inchecken verliep soepel via een automaat, waardoor we geen host hoefden te zien. Alles was goed geregeld!

    Peter Nederland, 
  • Goed
    6.2

    goede keuken en ruime zit/slaap

    geen personeel

    Nederland, 
  • Geweldig
    8.6

    We verbleven op een locatie die zeer dicht bij het centrum en het treinstation lag, waardoor het gemakkelijk was om de stad te verkennen en gebruik te maken van het openbaar vervoer. We hoefden niet ver te lopen om een bus of trein te nemen. Natuurlijk waren er verschillende parkeerplekken beschikbaar in de buurt, wat handig was omdat we met de auto waren. We hoefden geen parkeergeld te betalen tijdens het weekend, wat ons veel geld bespaarde.

    Helaas was er geen duidelijke aanduiding van de vluchtroutes in het hotel. Dit maakte ons een beetje bezorgd over de veiligheid.

    Frans Nederland, 
  • Geweldig
    8.0

    We hebben onlangs een verblijf gehad bij Swiss Star Aussersihl - Self Check-In in Zürich en het was echt aangenaam. De locatie van het hotel was geweldig, op loopafstand van het station en de stad. Gelukkig was de zelf inchecken-service super handig. We kregen een code die we moesten invoeren in de automaat en de sleutels van het appartement rolden eruit. Geen gedoe met inchecken dus.

    Willem Nederland, 
  • Perfect
    9.8

    We hebben een geweldige tijd gehad bij Swiss Star Aussersihl - Self Check-In. De locatie was perfect, dicht bij het station en het stadscentrum. Het inchecken verliep soepel via de automaat, zonder dat we een host hoefden te zien. De kamer was netjes en het bed comfortabel. De douche was fantastisch en de mogelijkheid om thee te zetten en op te warmen maakte ons verblijf nog aangenamer. Bovendien was de buurt leuk en konden we gemakkelijk parkeren zonder parkeergeld te betalen. Voor deze prijs is het een geweldige deal in vergelijking met accommodaties in Zurich.

    Niets, alles was in orde. 👍

    Jelte Nederland, 
  • Rating van gasten
    6.0

    Voor de prijs die we betaalden, kregen we echt waar voor ons geld. De kamer was netjes en comfortabel, met een fijn bed. De locatie van het hotel was ideaal, dicht bij het station en het centrum van de stad. Het zelf inchecken via de automaat verliep soepel en snel. We hoefden geen contact op te nemen met het personeel, maar alles was goed georganiseerd.

    Het enige minpuntje was dat er maar één wc-rol was voor een hele week verblijf met twee personen. Ook was er slechts één doek in de keuken, waardoor het wat lastig was om af te wassen en de tafel schoon te maken.

    Jacobus Nederland, 
  • Geweldig
    8.2

    We hadden een geweldig weekend weg! Ten eerste was de locatie ideaal, op loopafstand van het treinstation en dicht bij het centrum. Ook was het inchecken superhandig met de zelf check-in automaat, geen gedoe met het vinden van een receptionist. Bovendien was de kamer helemaal netjes en schoon, de douche was een genot om te gebruiken.

    Helaas waren er ook een paar negatieve aspecten. Ten eerste waren er te weinig stopcontacten in de kamer, wat erg onhandig was.

    Nicolaas Nederland, 
  • Perfect
    9.6

    Prima verblijf in leuke buurt. Vlotte zelf check-in bij Swiss Star Aussersihl. Geen persoonlijke ontvangst, maar code ingevoerd en sleutels uit automaat gehaald. Kamer, douche en badkamer waren netjes en goed verzorgd. Prettige inrichting met comfortabel bed, eigen toilet en de mogelijkheid om thee te zetten en iets op te warmen. Locatie is gunstig, dicht bij het station en de stad. Veel parkeerplekken beschikbaar in de straat zonder parkeergeld te betalen. Voor deze prijs zal je in Zurich geen vergelijkbaar verblijf vinden.

    Jean Nederland, 
  • Perfect
    9.6

    Moderne inrichting, comfortabel bed, eigen toilet en douche, mogelijkheid om thee te zetten en op te warmen, gunstige ligging op loopafstand van het treinstation.

    Bernard Nederland, 
  • Goed
    6.8

    De kamer was schoon en netjes, en het bed was comfortabel. De locatie van het hotel was natuurlijk ideaal, dichtbij het station en de stad. Het inchecken via de automaat verliep soepel en gemakkelijk.

    Het enige minpuntje was dat er slechts één wc-rol was voor een hele week, wat wat krap was met twee personen. Gelukkig was er maar één doek in de keuken, waardoor afwassen en schoonmaken wat lastig was.

    Cornelis Nederland, 
  • Geweldig
    8.4

    De faciliteiten waren zeer schoon en goed onderhouden. Het personeel was fantastisch en gaf ons voldoende ruimte, inclusief een kluis en een keukentje. De kamers waren netjes en zeer schoon, en voorzien van een kluis. Het gebouw was zeer comfortabel. De locatie was uitzonderlijk, gelegen in een fatsoenlijke buurt niet ver van het treinstation en het stadscentrum. We vonden de prijs van deze accommodatie redelijk.

    Arnold Nederland, 
  • Perfect
    9.4

    We hebben echt genoten van ons verblijf hier. De locatie was perfect, in een rustige buurt en dicht bij het station en het stadscentrum. Het incheckproces verliep soepel en gemakkelijk via een automaat, wat handig was. De kamer was zeer netjes en goed onderhouden, inclusief een eigen toilet en douche. We waardeerden ook de mogelijkheid om thee te zetten en wat op te warmen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en de service van de schoonmaakdienst was uitstekend. Kortom, dit is een geweldige plek voor een comfortabel en ontspannen verblijf.

    Ik kan dit hotel van harte aanbevelen aan een gezin.

    François Nederland, 

Veelgestelde vragen over Swiss Star Aussersihl - Self Check-In

Zijn er schoonmaakdiensten bij de appartementen?
Ja, de appartementen bieden huishoudelijke dienst.
Waar kunnen we Swiss Star Aussersihl - Contactless Self Check-In appartementen vinden?
Swiss Star Aussersihl - Contactless Self Check-In appartementen zijn geplaatst in het centrum van de stad, op zo'n 25 minuten wandelen vanaf Meer van Zürich.
Zijn er restaurants in de buurt van deze appartementen?
Ja, je kunt eten bij Burgstein's Gasthaus Penalty en Yen's op ongeveer 50 meter afstand van deze appartementen.
Is er een parkeerplaats in de buurt van Swiss Star Aussersihl - Contactless Self Check-In appartementen?
Swiss Star Aussersihl - Contactless Self Check-In appartementen bieden geen parkeerplaats. Neem rechtstreeks contact op met de accommodatie voor meer informatie.
Hoeveel kost het om Swiss Star Aussersihl - Contactless Self Check-In appartementen te huren?
Prijzen bij Swiss Star Aussersihl - Contactless Self Check-In appartementen beginnen bij $68.
Is er openbaar vervoer in de buurt van Swiss Star Aussersihl - Contactless Self Check-In appartementen?
Ja, er is een bushalte Bahnhof Wiedikon binnen 400 meter van Swiss Star Aussersihl - Contactless Self Check-In appartementen.
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer